KooKoo_jääkieko_urheilu

Penkkiurheilijan paratiisi

Kouvolan eri liikuntamahdollisuudet, kuten luontopolut ja hiihtoladut, palvelevat paikallisia ja matkailijoita ympäri vuoden ja kaupunki on tunnettu varsin sporttisena paikkana. Aina ei kuitenkaan tarvitse itse hikoilla, vaan välillä kannattaa keskittyä penkkiurheilemaan ja neuvomaan pelaajia katsomosta käsin.

Junalla pääset näppärästi Kouvolan keskustaan, mistä on vain pieni kävelymatka Lumon Areenalle, missä pääset fiilistelemään ja kannustamaan KooKoota. Samoilla kulmilla nautiskellaan kesäkaudella KPL:n kunnareista ja komeista syöksyistä kotipesään KSS Energia Areenalla.

Lumon Areenalla tunnelma on aina taatusti katossa kotipelien aikaan. Erityisen elämyksellisiä penkkiurheiluiltoja vietetään rakkaiden naapureiden, eli SaiPan ja Pelicansin kyläreissujen aikana, mutta kaikki joukkueet saavat Kouvolassa yhtä lämpimän vastaanoton. Helpolla tosin ei pisteitä saa kotiin asti vietyä tuliaisiksi!

Penkkiurheilijoiden ei tarvitse tyytyä pelkkään lätkään. Huippukoripalloa on tarjolla aivan Kouvolan keskustan tuntumassa MLL Areenalla, jossa palloa heittävät sukkana sisään Kouvot ja Kouvottaret.

Penkkiurheiluillan kaveriksi voit pelin päätteeksi suunnata Kouvolan keskustan ravintoloihin herkuttelemaan ja jatkamaan iltaa. Jos ilta venyy oikein pitkäksi, voit levähtää keskustan hotelleissa ja jatkaa kohtia kohti vasta aamiaisen jälkeen.

Palaa sivun alkuun