Tykkimäen huvipuisto sijaitsee lähellä luontoa ja kaunista järvimaisemaa
04.08.2023

Vauhtia, vettä ja vaunupaikkoja

Tykkimäen huvipuisto, vesipuisto Aquapark ja Tykkimäki Camping muodostavat huvittelukeitaan Kouvolan oman aurinkorannan Käyrälammen läheisyyteen.

Mäntykankaalla sijaitseva Tykkimäen huvipuisto tunnetaan siitä, että siellä on useita laitteita, joissa pituusraja on vain 90 tai 100 senttiä. Alle 90-senttinen taapero pääsee kuuteen eri laitteeseen ilmaiseksi maksavan huoltajan kanssa.

Vähän pidemmille hurjapäille kyytiä tarjoavat Loop Fighter, Trombi ja Enterprise. Huvipuiston korkein laite Star Flyer antaa huvipuiston parhaimmat näköalat.

Koko perhe saa kuntoiluannoksen Atreenali-seikkailuradalla, jossa edetään kiipeilemällä ja tasapainottelemalla köysien, valjaiden ja kypärien turvatessa matkantekoa. Perheen pienimmille on oma Atreenalin matala rata.

Tykkimäessä ei tarvitse jonottaa samalla lailla kuin ruuhkaisissa huvipuistoissa. Siellä ehtii olla itse laitteissakin.

Iltakonsertit ja vesipuisto

Osa Tykkimäen huvipuiston vieraista tulee nauttimaan tunnelmasta ja esiintyjistä. Huvilavetilla on ohjelmaa kesäkuun lopusta elokuun alkuun. Lavalla nähdään niin taikureita, koomikoita kuin sirkuslaisia.

Monet perheet haluavat sekä huvipuistoon sekä siitä kävelymatkan päässä olevaan Aquaparkiin, jossa on viisi pitkää vesiliukumäkeä ja kolme allasta eri-ikäisille polskijoille. Hyppely puistosta toiseen sujuu parhaiten Park Hopper -rannekkeella.

Ja koska päivä ei aina riitä kaikkeen, päänsä voi kellistää Tykkimäki Campingin mökkeihin tai omaan asuntovaunuunsa leirintäalueen parkissa. Aamulla huvitukset odottavat taas vieressä.