sateinen kouvola

sateinen kouvola kauppakeskus veturi

06.07.2022

Sadepäivän tekemistä lapsiperheelle Kouvolassa

Kun ulkona on sateista, alkaa mieli kaivata piristystä! Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä Kouvolasta löytyy runsaasti erilaisia sisäaktiviteetteja! 

Pukekaa päälle jotain valkoista ja hohtakaa koko keilaradan kunkkuina! Happy Bowlingissa voi hohtokeilata joko leikkimielisesti tai sitten ihan tosisissaan! Kisailun lomassa voi nauttia pientä suolaista ja makeaa Keilabaarissa. Mukaan ette tarvitse kuin itsenne, kaikki muu löytyy keilaradalta. 

Jos olo on oikein rohkea, niin Kouvolan Escape Room tarjoa jännittävää tekemistä. Pääsettekö pakoon huoneesta 105? Peli soveltuu yli 7-vuotiaille pelaajille vanhempien seurassa.

Vesiaktiviteetteja ja saunan rentouttavia löylyjä

Jos sateesta huolimatta kuitenkin haluatte kastua ihan omaehtoisesti, voitte suunnata polskimaan Kouvolan urheilupuiston uimahalliinJos osa joukosta ei innostu kastumisesta, niin samassa rakennuksessa on myös kuntosali ja kahvio.

Rentouttavia löylyjä ja uintia voitte harrastaa Tykkimäen Saunalla, joka sijaitsee Käyrälammen rannalla. Ette ehkä arvaakkaan kuinka monta kiveä on tämän yleisen saunan kiukaassa? 2500!! Mukaan pitää muistaa ottaa oma uimapuku, pyyhe sekä sopivat jalkineet märkätiloissa ja terassilla liikkumiseen (kengät ei pakolliset). 

Kauppakeskus Veturissa viihdytte pidempäänkin 

Kauppakeskus Veturin katon alta löytyy tekemistä kaiken ikäisille! Jos perheen pienimpiä ei kuitenkaan jaksa ostosreissu kiinnostaa, niin Veturissa on myös leikkialue. Shoppailureissun ohessa saattaa iskeä pieni tai suurempi nälkä. Ottakaa silloin suunnaksi joku saman katon alla sijaitsevista kahviloista tai ravintoloista. Veturista löytyy muun muassa Espresso House, Pancho Villa, Mario sekä Burger King ja monta muuta. 

Veturissa voi viettää pidemmänkin ajan sillä elokuvaelämyksiä tarjoilee Kino123, ja elokuviin pääsee  myös Studio 123:ssa Kuusankoskitalon teatterissa.