Kuva tulossa
09.05.2022

Saapuminen MotoGP kisoihin

Kisatunnelmaa perjantaista sunnuntaihin. Jätä oma autosi ohjatuille pysäköintialueille, joista on järjestetty non-stop bussikuljetukset kisapaikalle. Kisat ajetaan KymiRingillä 8.-10.7.2022.

KymiRing sijaitsee Iitin Tillolassa. Lähimmät kaupungit ovat Kouvola ja Lahti. Ajomatka Kouvolaan on 15 minuuttia ja Lahteen 45 minuuttia.  Lähin rautatieasema on Kouvolassa. 

Yleisön saapuminen rata-alueelle tapahtumaviikonloppuna tapahtuu ainoastaan tapahtumajärjestäjän shuttlebussi-kuljetuksella, tilausajobussilla (tilausajoille osoitetaan oma pysähdyspiste), tai taksilla.

Omalla autolla ei ole pääsyä rata-alueelle tai tapahtuman porteille tapahtuman aikana.(Poikkeuksena inva-luvalla saapuvat inva-katsomolipunhaltijat.)

Omien autojen pysäköintiin on varattu erilliset pysäköintialueet mm. Lahdesta, Kouvolasta sekä Iitistä. Siirtymä pysäköintialueelta KymiRingille tapahtuu shuttlebusseilla. Sekä pysäköinti autoparkkiin että shuttlebussikuljetus portille sisältyy ostetun pääsylipun hintaan.

Moottoripyörille on varattu oma pysäköinti rata-alueen lähettyviltä. Moottoripyöräparkki on kävelyetäisyydellä tapahtuma-alueen Itäportilta, joten shuttlebussia ei tarvitse moottoripyöräparkista siirtyessä käyttää.
Moottoripyöräparkki on maksullinen (sisältää ajo-varustenarikan).

Moottoripyörän voi halutessaan pysäköidä myös pääsylippuun sisältyvälle autoparkkialueelle, ja siirtyä sieltä shuttlekuljetuksella rata-alueelle.

Lisätietoja bussikuljetuksista ja pysäköintialueista tulee myöhemmin: www.finlandmotogp.fi

MotoGP-tunnelmaan pääsee mukaan jo perjantaina, sillä tapahtuma-alue on avoinna yleisölle jo perjantain vapaiden harjoitusten aikana. Lauantaina ajetaan kaikkein luokkien aika-ajot ja sunnuntaina kisataan MM-pisteistä.

****

Kymiring on Pohjois-Euroopan ainoa FIM:in ja FIA:n korkeimmat vaatimukset täyttävä GP-rata.4,6, km pituisen radan korkeuserot ovat noin 23 metriä, mikä takaa erinomaiset olosuhteet MotoGP:n katsojille seurata ajoja. 18 kaarretta sisältävän radan 1,2, kilometrin pituinen takasuora on pisin GP-ratojen suora Euroopassa.