Kouvola Innovation Oy henkilökunta. Korona-apu Kouvolan yrittäjille.

Kouvola Innovation Oy henkilökunta. Korona-apu Kouvolan yrittäjille.

11.05.2020

Korona : Tietoa yritysten tukimahdollisuuksista

Kinnon yritysneuvontapalvelut ja muut palvelut toimivat normaalisti.Terveysviranomaisten suositusten mukaisesti yhteydenotot toistaiseksi vain etänä.  

Kinno on  yhteistyöverkoston voimin yrittäjien tukena

Yhdessä yhteistyökumppaniemme, kuten Finnvera, Suomen Yrittäjät, SEKES  ja SUK, kehitämme entisestään yhteistyötoimia, joilla yrittäjille tarjotaan neuvontaa ja luodaan yhteisiä toimintamalleja helpottamaan yrittäjiä ja yrityksiä tilanteen yli pääsemiksi. Nyt on tärkeintä varmistaa resurssit yrittäjien tarvitsemaan akuuttiin tilanteeseen koronan aiheuttaman vaikean ja poikkeuksellisen tilanteen vuoksi.

”Ihmisten terveys on ensisijalla, mutta samalla on huolehdittava, että yhtään elinkelpoista yritystä ei saa kaatua tässä poikkeustilanteessa. Kaikki mahdolliset vanhat ja uudet keinot on otettava nopeasti käyttöön”, sanoo toimitusjohtaja Martti Husu Kouvola Innovation Oy:stä.

"Käymme läpi tilannetta Kouvolassa pankkien, julkisten toimijoiden ja yritysjärjestöjen kanssa. Jo tässä vaiheessa on selvää, että pk-yritysten käyttöpääomien riittävyyden takaamiseksi tarvitaan taustalle valtiotason ratkaisu. Pankkien kädet ovat sidottuja omavaraisuusvaatimusten kanssa, niiden muuttaminen väliaikaisesti sidottuna pk-yritysten luototukseen olisi osaratkaisu tähän ongelmaan", toimitusjohtaja Husu sanoo.

"Pääinstrumenttinä ehdotamme valtiovallan käyttävän Finnveraa sen alkuperäiseen tarkoitukseen, sillähän on olemassaoleva  rakenne ja systeemi, jolla myöntää rahoitusta. Finnveran rahoitus olisi mobilisoitavissa hyvin nopeasti, kehitysyhtiöt sekä pankit ovat tehokas markkinointikanava tämän käyttämiseen nopeasti kunkin yrityksen tarpeiden mukaan."

Ota yhteyttä

Yrittäjä, mikäli haluat keskustella liiketoimintasi kehittämisestä tai poikkeustilanteen aiheuttamien vaikeuksien vuoksi, ota yhteyttä, niin haetaan ratkaisu yhdessä:
Jukka Antila, p. 020 615 6365, jukka.antila@kinno.fi
Leena Gardemeister, p. 020 615 8191, leena.gardemeister@kinno.fi
Timo Lehmusmetsä, p. 020 615 5957, timo.lehmusmetsa@kinno.fi

Päivitämme Kinnon sivuille Tietoa yritysten tukimahdollisuuksista 

Kinnon uutiskirje 24.3.2020: Kymenlaakso selviää yhteistyöllä

Kinnon uutiskirje 6.5.2020: Yritystukea kannattaa nyt hakea

Kinnon Tiedote 11.5.2020: Kouvolan yrityksille koronatukea reilut kolme miljoonaa