bingo

Kesäbingoile Kouvolassa

01.06.2020

Kouvolan Kesäbingo

Kesäpelit käyntiin ja bingon peluuseen!

Nappaa artikkelin lopusta bingo mukaasi: tulosta paperille tai pelaa näytönkaappauksella ja ruksita hoidetut hommat!

Meidän tärpit bingon jahtaukseen:

 

Kahvia koneeseen

Huomenta ihana kesä-Kouvola! Aina ei jaksa keittää aamukahvia, joskus on kahvinporot loppu tai kukaan ei ole käynyt maitokaupassa. Ei hätää: kipaise aamukahville Kouvolan torille! Siellä Allu on keittänyt kahvit aamuvirkuillekin ja herkkusuut huumaa torilla paistetun munkin tuoksu.

 

Tänne sitä märkää

Kipaisehan kävelykatu Manskille katsomaan kuivan keski-Kouvolan märkää ihmettä: suihkulähdettä! Lapsipesuriksikin kutsuttu huvitus on pulputtanut Manskilla vuodesta 2018 lähtien. Kaupungilla kerrotaan tarinaa pukumiehestä, joka salkkuineen joutui suihkulähteen yllättämäksi, joten olehan varovainen suihkulähdettä lähestyessäsi, jos et kaipaa jalkapesua.

 

Pidetäänkö teillä mattoja lattialla?

Meillä Kouvolassa ne pysyy pitämättäkin! Mutta joskus nekin täytyy nostella kyytiin ja karauttaa mäntysuopa kainalossa matonpesupaikalle. Siellähän pääsee vertailemaan, kenellä on kylän komein ämpäri! Kouvolassa on 19 matonpesupaikkaa,  joissa on pesupöydät ja juokseva vesi sekä pääsääntöisesti mankeli ja kuivaustelineet. Jos tykkäät huljuttaa mattojasi katsellen samalla erityisen kaunista maisemaa, suosittelemme esimerkiksi Myllykosken Koivusaaren tai Valkealan Uimarannantien pesupaikkoja.

 

Aina nälkä ja koko ajan jano

Jos haluat nähdä kouvolalaisen ruuhkan, mene KooKoon, Kouvojen tai KPL:n pelin jälkeen Nipan grillille. Nipalla on ruokittu kouvolalaisia kohta 50 vuotta! Joka keväinen jännitysmomentti on, mikä maku tänä vuonna löytyy pehmiskoneesta!

 

Iltapesu ja pusu

Jännittäviin kesäillan seikkailuihin suosittelemme Kouvolan monista uimarannoista esimerkiksi Utin Vennan rantaa. Tie biitsille vie Puolustusvoimien alueen kupeesta, joten täällä on turvallinen olo iltasellakin!

Yksi kylän parhaista (ja ainakin tähän asti parhaiten salatuista) pussailupaikoista löytyy Särkiltä, aivan niemen kärjestä. Pst. älä kerro kaverille, jotta ensi vuonna kouvolalaisten lasten suosituin etunimi ei ole Särkkä.

 

Bingo aukeaa tästä linkistä