Turvalliset pikkujoulut Kouvolassa

Turvalliset pikkujoulut Kouvolassa

23.11.2021

Turvallista pikkujouluaikaa

Pikkujouluaika kurkkii jo ikkunan takana yhtä aikaa tonttujen kanssa! Keräsimme ideoita, miten voit päästä kouvolalaiseen pikkujoulutunnelmaan turvallisesti.

Kiekko jäähän!

Onko pikkujouluseurueesi urheiluhullua? Jos meno Urheilupuiston Lumon Areenalle ei ole vaihtoehto, kokoontukaa omiin kotikisastudioihinne ja striimatkaa KooKoon peli C Moresta! Näin vältytte makkarajonoilta mutta pääsette takuuvarmasti tunnelmaan. Tässä kannattajalaulun sanoja äänenavauksen harjoittelua varten: ”On vain yksi joukkue, KooKoo, se on KooKoo”.

Elävää kuvaa

Kouvolan elokuvateattereissa, Kino 123:ssa ja Studio 123:ssa, huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta. Jos pikkujouluporukkasi on iso, kysy tarjous yksityisesityksestä juuri teille ja varaa koko sali käyttöönne! Saatte tilaa rapistella karkkipusseja eivätkä kaverin kirkaisut pelottavissa kohdissa säikyttele.

 

Vaaleanpunaista tunnelmaa

Jos pikkujoulujenne ydin on hyvässä ruoassa ja juomassa, varatkaa Kouvolan vaaleanpunaisesta hotellista, Original Sokos Hotel Vaakunasta, Frans & Rose -bistron takkakabinetti yksityiskäyttöönne! Vaakuna ja ravintolatilat ovat käyneet läpi ison remontin, joten talossa on ihanaa uutuudenviehätystä.

Käsitöitä Pukinkonttiin ja musiikkia korville

Kurkatkaa ihanan rustiikkisen Taideruukin tarjontaan. Miljöössä on monia mahdollisuuksia, mm. LittleBit Design järjestää pienille porukoille korutyöpajoja. Taideruukista voi samalla käynnillä hankkia jo uniikkeja joululahjojakin!

Ylös, ulos ja pikkujouluihin

Ulkoilman ystäville ehdotamme reipashenkisiä pikkujouluja kansallispuistomaisemissa Repovedellä. Reippailkaa peräkanaa poluilla, paistakaa makkarat tai tikkupullaa nuotiopaikalla ja posket punoittaen kohti kotia. Näistä pikkujouluista ei tule pää kipeäksikään! Ja jos Ketunlenkki kiinnostelee, mutta räntää vihmoo vasten kasvoja, ei hätää, olemme kuvanneet reitin Google Mapsiin 360-kameralla! Voitte siis talsia syksyisiä polkuja kuivin jaloin kotisohvalta käsin.