Kuva tulossa

Frisbeegolfkisat

06.05.2021

Äijäviikonloppu Kouvolassa

Suunnittelimme viikonloppupaketin äijäseurueille.

Perjantai

Valmistautuminen

Naamakarvoitus kuntoon anniskeluoikeuksilla varustetussa Craft Barbers&Brews -parturissa, jossa ei soi iskelmä eikä humppa. Hiustenleikkuun ja parranmuotoilun aikana nautiskellaan paikan olutvalikoimasta. Nahkaisen sohvaryhmän äärellä voi jatkaa maistelukierrosta, kun muilla on vielä parta vaahdossa ja karva irtoamassa veitsellä amerikkalaiseen tyyliin.

Rentoutuminen

Aseman alakerran kuppilaan Ranelaan matkakeskukselle jossa notkutaan biljardipöytien viheriöiden äärellä. Pelataan kasipalloa ja kaisaa ja katsellaan televioista sporttia.

Iltatoimet

" Anttilan mäkiltä" eli Grilli-Kipsalta iltapalaksi Torkkari munalla ja juustolla. Yömyssy Pub 23 -bluespubin terassilla ja yöpuulle yläkertaan Hotelli Turistihoviin.

Lauantai

Aamutriathtlon

Kisailua Elämysbunkkerissa Kauppakeskus Valtarin alakerrassa. Lajeina hohtogolf, boulderointi ja sisäpaintball.

Pihvilounas

Ravintola Olén viinikabinetissa valikoidaan listalta mieluisat pihvit härän sisäfileestä ja sulatellaan aamun voittoja ja tappioita ja muistellaan parhaita suorituksia.

Kilpa-ajot

Seurue siirtyy tilataksiin, joka vie äijät Kouvolan Formula-Centeriin. Ajopuvut niskaan, kypärät päälle ja kartingradalle. Kilpailussa selviää, kuka on seurueen Valtteri Bottas.

Pölyt pois

Mielakan Bikeparkista varatussa Somerosaunassa pestään kisahiet ja vaihdetaan verkkarit farkkuihin. Kauluspaitaa sovitetaan ylle ennen astumista yöelämään.

Jälkipelit

Päivän tapahtumia puidaan Gastropub Betonyn hanojen ääressä ja ohimennen Kummelissa ja The Bankissa. Siirrytään lauluharrastuksiin legendaariseen karaokemekkaan Mutteriin. Iltapalaksi nautitaan kahvit, munkit ja lihapiirakat Allun Torikahvilassa.

Sunnuntai

Frisbee

Myöhäinen herääminen ja palauttelevaa harjoitusta. Äijät heittelevät frisbeetä Urheilupuiston radalla.

Saunaan

Saunomista ei voi olla viikonlipussa liikaa. Äijät istahtavat Tykkimäen Saunan lauteille ja pulahtavat välillä Käyrälampeen. Taas saunaan ja takaisin veteen, välillä oleilua yleisen saunan terassilla. Äijät ovat viikonlopun jäljiltä kuin uudestisyntyneitä.

Kouvola hurjapäille

Ihania hetkiä taivaalla

Pyörällä alas Mielakkaa

Aina vain ylöspäin

Mustelmia ja vauhdin hurmaa