Kuva tulossa

Mia Erlinin tapahtumaa varten toteuttama uusi teos, reliefi Flumen-Aeterna on kunnianosoitus Kymijoelle. Kävelykatu Manskilla.

26.10.2021

Lux Like Kouvola!

Lux Like Kouvola -tapahtumassa on kahdeksan eri valoteosta nähtävillä Kuusankoskella ja Kouvolan keskustassa

Lux Like Kouvola -tapahtuma avataan perjantaina 29. päivä lokakuuta. Valotaideteokset ovat nähtävillä Kouvola-talossa, Kuusankoskitalossa ja kävelykatu Manskin näyteikkunassa Kauppalankatu 5:n kohdalla. Näet tarkemmat tiedot tapahtumasta ja teoksista linkistä.

Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma toteutetaan 29.10.- 7.11.2021. Teokset näkyvät aina illan hämärtyessä klo 18-21 välisenä aikana, kymmenen päivän ajan. 

Avajaispäivänä perjantaina 29.10. klo 18-22 valaistaan Kuusankoskitalon kirjaston fasardiin näyttävä kuva ja ääniteos. Random Doctors VJ-ryhmän teos, Lux us 6A. Musiikin teokseen ovat tuottaneet Esa Kotilainen ja Aleksi Perälä.

Kävelykatu Manskin näyteikkunassa Mia Erlinin tapahtumaa varten toteuttama uusi teos, reliefi Flumen-Aeterna, on kunnianosoitus Kymijoelle. Veden virtausaika Pyhäjärveltä Korkeakoskenhaaran suuhun kestää keskimäärin noin kolme vuorokautta. Teoksen kokonaiskesto on 3 minuuttia jatkuen toistuvana luuppina.

6.11. klo 17-21 Valomaalauskävelyssä jokainen voi itse edetä kaupungilla pisteeltä toiselle, missä valotaidekollektiivin tekijät opastavat osallistujia valomaalaamiseen.Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista se on maksuton ja avoin kaikille.
Lux Like Kouvola non-stop valomaalauspaikat:

Manski, Kauppalankatu 5 ja Oikokadun risteys

Kouvolan kaupungintalon ylätasanne eli Kansalaistori,
Torikatu 10. 45100 Kouvola

Halkotorinkadun P-alue, junaradan vieressä,
Halkotorinkuja 2, 45100 Kouvola

Kouvolatalon puistoMusiikkiopiston puoleinen alue,
Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola