-
Välttämättömät:
Välttämättömät evästeet vaikuttavat verkkosivun toimintaan aktivoimalla verkkosivujen perustoiminnot, kuten sivustolla navigoinnin ja ostoskoriin liittyvät toiminnot. Verkkosivumme ei toimi ilman näitä evästeitä, joten ne tallennetaan ilman erillistä suostumusta.
-
Toiminnalliset evästeet:
Toiminnallisten evästeiden avulla voidaan muuttaa verkkosivujemme käyttökokemusta. Näihin evästeisiin tallennetaan esimerkiksi viimeksi katsotut sivut.
-
Tilastolliset evästeet:
Tilastollisia evästeitä käytetään ymmärtämään, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivujemme kanssa. Tilastollisiin tarkoituksiin käytetty aineisto on anonymisoitua.
-
Markkinointievästeet:
Markkinointievästeitä käytetään seuraamaan verkkosivulla kävijöitä. Tarkoitus on kohdentaa sinulle mainoksia, jotka ovat relevantteja ja kiinnostavia, ja näin ollen arvokkaita meille ja markkinoijille.

Kulttuurin ja historian Sippola
Sippolasta matkailija voi löytää monipuolisesti tekemistä. Paikalta löytyy uimalaituria, arboretumia ja esimerkiksi paikallisten olohuoneeksikin kutsuttu Baarman’s Neuvola. Merkittävinä kärkiteemoina Sippolassa vallitsee kuitenkin historia ja kulttuuri, joiden kohteet houkuttelevat luokseen yllättävillä tarinoilla ja palveluilla.
Historiaa ja herkkusuita
Sippolan kirkonkylällä kävijä ei voi sivuuttaa punatiilistä kirkkoa, joka kohoaa ylväänä pienen mäen päällä. Kyseinen kirkko on jo Sippolan kolmas kirkkorakennus, mikä onkin hyvä esimerkki paikan monivaiheisesta kirkkohistoriasta. Aivan mäen alapuolella puiden siimeksessä on puolestaan vanha kappeli, jossa voi käydä tunnustelemassa vanhan hautausmaan tunnelmaa ja tutkia paikallisesti merkittäviä hautoja. Sippolan pitkä historia on täynnä mielenkiintoisia henkilöitä, joiden tarinat heräävät eloon nykypäivään säilyneiden rakennusten ja esineiden muodossa.
Eräs yllättävä esimerkki paikallisesta historiasta on Rudolf Klossner, joka keitti Suomen ensimmäisen emmentaljuuston vuonna 1856 Sippolan kartanomeijerissä. Juustomestarin oli houkutellut paikalle Sippolan merkkimies Alexander von Daehn, joka oli viehtynyt Sveitsin matkallaan emmentalin makuun. Meijerin edustalla on edelleen hämmästeltävänä alkuperäinen juustopata. Padassa on nähtävissä ajan patinaa ja paikalla onkin helppo kuvitella, miten 160 vuotta sitten siinä on valmistunut valtakunnallisesti ainutlaatuinen herkku.
Meijerissä ruokakulttuurin vaaliminen on vaihtunut toisenlaiseen kulttuurin, sillä paikalla toimii nykyisin Taidekeskus Antares. Antareksessa on taitelijoiden residenssi, sekä vaihtuva taidenäyttely.

Sippolan kirkonkylällä kävijä ei voi sivuuttaa vuonna 1879 vamistunutta punatiilikirkkoa