Kuva tulossa

Ankkapurhan kulttuuripuisto

30.05.2022

Kesänviettoa kulttuuripuistossa

Ankkapurhan kulttuuripuistossa vierähtää päivä jos toinenkin. Tässä ehdotuksemme ohjelmaksi.

1. Kävelykierros

Lataa ilmainen Nomadi-sovellus sovelluskaupastasi, ja voit tutustua Ankkapurhaan milloin vain. Näet läheisyydessäsi olevat reitit ja kuulet tarinoita, joita ei kerrota matkaoppaissa!

2. Pakopeli, taidenäyttely, teollisuusmuseo

Anjalan kartanossa on kesäisin taidenäyttelyitä. Yläkerrassa toimii 1700-luvulle ajoittuva huonepakopeli. Kartanon tarinat -opastuskierroksia järjestetään kesäaikaan säännöllisesti. Ankkapurhan teollisuusmuseo on avoinna 1.6.-24.8.2022 keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-17.

3. Lounas kivinavetassa

Ravintola Ankkapurha suosii lähellä tuotettuja raaka-aineita. Uusissa ravintolatiloissa kartanon vanhassa kivinavetassa on 170 asiakaspaikkaa.

4. Golfia ja muita pelejä

Ankkapurha DiscGolfPark on 9-väyläinen frisbeegolf-rata. Frisbee-setin voi vuokrata Makasiinikahvilasta, samoin muita pelivälineitä ja jopa fillarit.

5. Kahville!

Kartanon viljamakasiinista tunnelmalliseksi muuttunut Makasiinikahvila tarjoaa kesävieraille vastajauhettua kahvia, paikallistuottajien tuotteita ja tuoreita leivonnaisia.

6. Yöpyminen

Ankkapurhassa majoitut mukavasti, tarjolla on kodikkaita 3–4 makuuhuoneen huoneistoja.

7. Joenvarsipatikointi

Läheisellä Känkkäränmäellä kulkee luontopolku jylhissä jokimaisemissa.

Haastavimpiin kallion kohtiin on rakennettu kaiteita ja portaita.

8. Grillailua ja chillailua

Ankkapurhassa voi olla myös tekemättä mitään! Puistossa oleskelijoille on tarjolla riippumattoja ja piknik-alue grilleineen.

9. Kummitus

Anjalan kartanon historiaa on elävöitetty videoilla, jotka avautuvat herätetauluista älylaitteella. Virtuaaliteknologian avulla voit kohdata Wreden suvun kummituksen, Harmaan Rouvan. Videot saat käyttöösi lataamalla SALMI AR -sovelluksen.

10. Konsertit

Kesäinen alkuilta, kartanomiljöö, suomalaisen musiikkitaivaan tähtiartistit, auringossa kimmeltävä Kymijoki. Ankkapurhan puistokonsertit soivat jälleen kahtena sunnuntaina.