Saimaan Palju Events on ohjelmapalveluyritys

SUP-lautoja ja kanootteja voi vuokrata myös oman mökin rantaan vaikkapa viikonlopuksi.

20.06.2022

Saimaan Palju Events luo elämyksiä

Saimaan Palju Events on ohjelmapalveluyritys, joka toimii Kouvolassa mm Repoveden Kansallispuistossa. Aktiviteetti- ja vuokrauspiste toimii Tykkimäki Resortin yhteydessä. Päätuotteita ovat polttari- ja tyky-päiväohjelmat, sekä ohjatut polkupyöräsafarit. 

Hyppää omatoimisesti sähköpyörän selkään Käyrälammelta tai lähde opastetulle e-fatbike safarille vaikkapa Repoveden maisemiin. Sähköavusteiset fatbiket ja retkipyörät kuljettavat sinua alueen upeassa luonnossa vaivatta.
Saimaan Palju Eventsin aktiviteetti- ja vuokrauspiste sijaitsee Tykkimäki Resortin yhteydessä, Käyrälammen rannalla. Vuokrattavana on monipuolinen ja laadukas valikoima välineitä luonnossa liikkumiseen. Välineitä vuokrataan myös pidemmille retkille alueen kattaville retkeily- ja pyöräilyreiteille. Meiltä löytyy myös perheen junioreille oikean kokoiset SUP laudat ja sähköavusteiset maastopyörät.

Jos olet ensimmäistä kertaa vuokraamassa sähköavusteista fatbikeä kannattaa pohtia osallistumista ohjatuille efatbike safareille. Niitä järjestämme läpi kesän Repoveden upeissa maisemissa. Repoveden e-fatbike safarin aikana ehdit nähdä mm, Olhavan huipulta avautuvat upeat maisemat. Jos retkipyöräily kiinnostaa enemmän vuokraamosta saa myös sähköavusteisia retkipyöriä joilla taitaa mukavasti noin 100 km matkan päivän aikana.

Vesipedoille on tarjolla erilaisia SUP-lautoja myös mukaan oman mökin rantaan vaikkapa viikonlopuksi. Lapsille luonnollisesti omat laudat ja jätti lauta vaikkapa koiran kanssa suppailuun. Kajakit ja kanootit kuuluvat myös valikoimaan.

Järjestämme alueelle myös monipuolisia yritystapahtumia ja ohjelmia polttareihin. Laajan välineistön ja kumppaniverkoston kautta meillä on mahdollisuus järjestää laajojakin kokonaisuuksia isoille ryhmille.

Tervetuloa nauttimaan Suomen upeasta kesästä laadukkaiden välineiden parissa!