Kuva tulossa

Pikkujoulut kouvolalaiseen tapaan!

28.11.2022

Pikkujoulut Kouvolassa

On taas se aika kun työporukat kokoontuvat juhlimaan vuoden pimeintä aikaa. Pikkujoulun vietto on siirtynyt joulukuusta yhä enemmän marraskuun puolelle ja vietetäänpä sitä joskus jopa tammikuun puolella.

Kouvolassa pikkujouluissa istutaan hyvän ruoan ääressä ja usein myös saunassa. Lisämaustetta juhlintaan tuo hyvä ohjelma. Säästä energiasi juhlimiseen ja anna ammattilaisten huolehtia järjestelyistä.

Pikkujoulut kouvolalaiseen tyyliin

Rosoiseen taide- ja kulttuurimiljööseen sopivat tilaisuudet voit järjestää Taideruukissa Pato Areenalla tai voit varata suositun etkobuffetin Pato Klubin Vintillä ennen keikkakalenterista valittua artistivierasta – Vintille mahtuu max. 50 ruokailijaa ja ryhmällä on halutessaan 2-3 tuntia aikaa ennen konserttia/stand uppia viettää aikaa omalla porukalla hyvän ruuan ja juoman äärellä ja sitten siirtyä saliin kun esiintyjä aloittaa. Miljöössä on monia mahdollisuuksia, mm. Taideruukista voi samalla käynnillä hankkia jo uniikkeja lahjojakin!

Kymen Paviljongillajoka sijaitsee 6-tien varrella nautitaan runsaasta pikkujoulumenusta, josta löytyy niin joulupuuroa kuin talossa paistettua kinkkua.Tarjolla perinteistä joulupöytää tai maistuisiko kevyempi vaihtoehto? Vieraile samalla Pentikin tehtaanmyymälässä ja Galleriassa.

Kouvolan vaaleanpunainen hotelli Original Sokos hotel Vaakunan  ravintolatilat ovat käyneet läpi ison remontin, joten talossa on ihanaa uutuudenviehätystä. 

Kouvolan keskustassa sijaitseva Ravintola Olé tarjoaa jouluisen hetken Olén perinteisten herkkujen äärellä joko ravintolan tai tunnelmallisen viinikellarin puolella. Pikkujoulut räätälöidään juuri ryhmällenne sopivaksi!

Kymin Huvilalla on marraskuusta alkaen joulutunnelma ja perinteiset erittäin suositut Joulun herkkupöydät tarjolla lähes päivittäin. Päivällä Joululounas ja iltaisin sekä viikonloppuisin Juhlava joulupöytä. Tänä vuonna nautittavana myös Jouluinen brunssi aamuisin. Jouluaattonakin on mahdollisuus nauttia joulun herkuista yksin tai yhdessä perheen tai ystävien kanssa.

My Finlandin ja KymiSunin pikkujoulupaketti: Pikkujoulu pikkufirmalle pikkurahalla.  Pikkujoululounas tai -illallinen joulutunnelmaisessa järvenrantahuvilassa Kouvolan Jaalassa. Sopii  5-10 hengelle. Tarjolla kauniisti katettuna esim. nuotiolohta etu-ja jälkiruokineen. Tarvittaessa majoitus ja/tai kuljetukset pikkubussilla Kouvola-Heinola-Lahti -akselilla.

Tai vietä pienimuotoiset ja tunnelmalliset pikkujoulut Kymijoen rannalla KymiSunin Jokituvassa, kaminan lämmössä, lampaantaljoilla istuen. Kynttilät ja lyhdyt tunnelmaa luoden, pöydän antimista, nokipannukahvia, herkullista nuotioleipää, torttua ja pipareita nauttien. Lyhyt matka Kouvolan keskustasta, vaikkapa reippaillen.

Kartano Villa Ruths tarjoaa upeat tilat tapahtumiin.Villa Ruths on Kymijoen rannalla sijaitseva juhla- ja kokouskäyttöön vuokrattava kartano.

Vanha Kauppa tarjoaa myös yksityistiloja juhliin, ryhmille ja kokouksiin. Ryhmille (10+ hlöä) soveltuvat Panimo Hopan oluttastingit järjestetään myös Kaupan tiloissa.

Tykkimäen Sauna

Rentoudutaan saunassa

Tykkimäen saunalla pikkujouluja voi juhlia aattona ja pulahtaa välillä vilvoittelemaan!
Varattavissa Perinteinen Saunalautta ja Vilpola, myös Saunatupa on  mahdollinen tai Maisemasaunalautta ja Saunatupa. Maistuvat ruokavaihtoehdot Tykkimäen Sauna Menusta.

Vietä pikkujoulut Virtakiven Saunalla. Varaa sopiva päivä ja nauti uunituoreesta mureasta kinkusta ja suussa sulavista jouluherkuista ihanassa Kymijokimaisemassa!

Vietä unohtumaton juhla Radalla Resortissa. Varaa tunnelmallinen sauna ja majoitustilat upeissa maisemissa järvenrannalla Radalla Resortin rantahotellissa tai kartanohuoneissa. Tule viihtymään yhdessä kollegoiden, ystävien tai perheen kesken hyvän ruoan ja juoman parissa.

ElämysBunkkerista yli 2000m2 elämyskeskuksesta järjestyy tilat ja aktiviteetit isommallekin ryhmälle saman katon alta. Elämyspaketeissa tarjolla aktiviteetit, ruokailut sekä tarvittavat juhla- ja saunatilat. Kiinostaisiko F1 simulaattori, jousiammuntaa, boulderointi seinäkiipeily, sisäpaintball, hohtominigolf tai Room Escape sekä Escape City -kaupunkipakopeli?

Kun kaipaat lisää sykettä, sukella mukaan hohtokeilailun maailmaan, Happy Bowling sijaitsee viereisessä rakennuksessa teatterin kanssa ja voit varata sieltä myös eri kokoisia persoonallisia tiloja juhliisi. Yrityksille tarjolla monipuolisia paketteja, jotka voivat sisältää esimerkiksi keilailun, kartingin, saunomisen, ruokailun ja kokoustilan. Näistä voi valita kaikki palvelut tai vaikka vain yhden. Tule viettämään hauskaa joulunaikaa!

Mielakan Rinnekeskuksella sauna, kahvila, kota,palju,catering ja tietysti sään salliessa laskettelua!

KoskiGolfin  Ravintola Clubin joululounas katettuna 10.-18.12 klo 11-15. Pöytävaraukset etukäteen edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Täällä voi myös kokoustaa, saunoa tai viettää vaikka tyhy-päivän myös golfkauden ulkopuolella. 

Lisää tiloja löydät VisitKouvolan kokous-ja tapahtumapalvelusta.

Muista katsoa myös tapahtumakalenterista pikkujouluun sopivaa ohjelmaa! Juhlatunnelmaan kirvoittaa myös Kouvolan teatterijonka odotettu ja kaivattu Joulushow on täällä taas! Teatterin ravintolasta ryhmälle voi tilata tarjoilua nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen. Tule, naura ja nauti!