Kuva tulossa

Kouvolassa on upeat uudet retkeilyreitit!

10.01.2023

Tekemistä tiimipäivään Kouvolassa

Vain reilun sadan kilometrin päässä pääkaupunkiseudusta sijaitsevassa Kouvolassa on lukuisia mahdollisuuksia kokea unohtumaton työhyvinvointifiilis tai juoda ne paremmat kokouskahvit!  

Kouvola tarjoaa monia ainutlaatuisia paikkoja unohtumattoman elämyksen järjestämiseen. Kouvolan hyvä sijainti mahdollistaa hyvin päiväretken, jollei jostain syystä halua viipyä yön yli.
Sopisiko ravintolaillallinen vai saunailta? Aktiivista tekemistä vai rentoutumista?


Tutustu vaihtoehtoihin ja järjestä virkistävä tyhypäivä

Tykkimäki Resort tarjoaa monia erilaisia paketteja, jotka soveltuvat tyhy/tyky/virkistyspäiviin.

 • Resort elämyspaketit sisältävät ruokaa Lammenrannassa herkullisesti tai sitten vähän fiinimmin, saunomista Resortin upeissa uusissa saunoissa sekä Saimaan Paljun ohjatun aktiviteetin.
 • Resort kokouspaketit ovat asiakkaille jotka haluavat pitää kokousta Tykkimäki Resortin luonnon rauhassa ja näihin paketteihin on helppo lisätä niin saunomista tai aktiviteetteja tai molempia.
 • All Inclusive kokouspaketti sopii asiakkaille jotka haluavat kaiken mietittynä valmiiksi.

Yllä oleviin paketteihin voidaan yhdistää myös majoittumista kohteessa. Isommille porukoille suosittelemme tietysti Tykkimäki Villoja ja pienemmille hirsihuviloita ja lomamökkejä.

Tykkimäki Resortilla ohjelmapalveluita tarjoaa Saimaan Palju joka toimii lisäksi Kouvolan seudulla mm. Repovedellä ja ihan kaupungin keskustassakin. Saimaan Paljun aktiviteetti- ja vuokrauspisteeltä saat käyttöösi modernit vuokravälineet pyöräretkille, maastopyöräilyyn, suppailuun, melontaan ja lumikenkäilyyn.

Original Sokos Hotel Kouvolan Vaakuna tarjoaa miellyttävät yöunet virkistyspäivien yhteyteen. Täällä voi virkistäytyä vaikkapa yksityissaunavuorolla mukavissa saunapuitteissa. Poreammeet odottavat jo teitä! Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelusta:
puh. 010 783 9100 tai sales.kymenseutu@sok.fi

Virkistyspäivä Kouvolassa

Veneretkiä ja kartanoelämää

KymiSun järjestää veneretkiä ja elämyksiä Kymijoella, Repovedellä ja Verlassa. KymiSunin tervantuoksuiset jokiveneet vievät ryhmät elämysretkille tarjoiluineen Kymijoen vesistöön Pohjois-Kymenlaaksossa. Lisätietoa retkistä  ja oheisohjelmista täältä. mm Luonto-ja metsäjoogaa, äänimaljarentoutusta luonnossa tai kehonhuoltotunti. 

Oravalan kartanossa päästään nauttimaan vanhan ajan kulttuuriympäristöstä.
Oravalan kartanon paketit:

 • Kokoonnumme tammipuistoon aamukahville. Pieni keskustelu aistien maailmasta. Tarvittaessa inspiroiva kokous ulkona tammipuistossa.Veneretki KymiSunin tervantuoksuisella puuveneellä Nielassaaren ympäri. Luontolounas Oravalan kartanon laavulla tai rannalla. Tarinakierros ja päiväkahvit kartanon kotimuseossa. Kartanon oma puoti ostoksia varten.
 • Opastettu tarinakierros vie retkelle menneisyyteen. Veneretki sekä iltapäiväkahvit kartanon kotimuseossa, puoti, yhdessäoloa.

Mustilan Viini

Tervetuloa Mustilan Viinin viinitilalle makuelämysten vuoristoradalle. Varaa Matka Makujen maailmaan joko paikan päälle tai omaan tapahtumaasi. Vietä unohtumaton herkkuhetki satumetsän siimeksessä tai varaa viinitilaesittely. Lisätietoa Mustilan Viinin Kesteistä.

Golf Kouvolassa

Saunaa, golfia ja konsertteja

Virtakiven sauna
Tyhyile ihanissa Kymijoen maisemissa Virtakiven saunan saunaosastolla, jonne saat tuoda omat eväät ja juomiset. Toki halutessanne järjestämme ruokailut myös kahvilan puolella.

Tarjous! Virtakiven saunan tyhykampanja nimellä varattaessa saat saunan 20% alennuksella tammi-huhtikuussa 2023 järjestettävissä tyhy tapahtumissa. Saunomisen lisäksi löytyy upea Kymijokimaisema ulkoaktiviteetteihin.

Koski Golf
Koski Golfin Ravintola Clubillavoi myös kokoustaa, saunoa tai viettää tyhy-päivän myös golfkauden ulkopuolella. 

Pato Areena sijaitsee rosoisessa taide- ja kulttuurimiljöössä Taideruukissa. Täältä voit varata suositun etkobuffetin Pato Klubin Vintillä ennen keikkakalenterista valittua artistivierasta. Vintille mahtuu max. 50 ruokailijaa ja ryhmällä on halutessaan 2-3 tuntia aikaa ennen konserttia/stand uppia viettää aikaa omalla porukalla hyvän ruuan ja juoman äärellä ja sitten siirtyä saliin kun esiintyjä aloittaa.

Skydive

Hurjapäille

Skydive Finlandilla on tarjota ryhmä-alennuksia tandemlaskuvarjohyppyyn. Mikä onkaan mukavampi päivä viettää yhdessä kuin tuulettua taivaalla!
Normaali tandemlaskuvarjohyppy kuvauksella maksaa 385€ (ilman kuvausta 335€) mutta tarjoamme seuraavat alennukset:

6-10 henkeä - 40€ / hyppy
Yli 10 henkeä -65€/hyppy
Ryhmistä sovitaan aina erikseen ja pyritään löytämään sellainen ajankohta, mikä sopii paikalle ja me saamme myös resurssit kasaan isompaakin porukkaa varten. Koneemme vetää kerrallaan 5 tandemoppilasta.

ElämysBunkkerista yli 2000m2 elämyskeskuksesta järjestyy tilat ja aktiviteetit isommallekin ryhmälle saman katon alta. Elämyspaketeissa tarjolla aktiviteetit, ruokailut sekä tarvittavat juhla- ja saunatilat. Kiinostaisiko F1 simulaattori, jousiammuntaa, boulderointi seinäkiipeily, sisäpaintball, hohtominigolf tai Room Escape sekä Escape City -kaupunkipakopeli?
Action elämyspaketti
Luonto elämyspaketti

Kalastus Kouvolassa

Lisää aktiviteetteja

Predator Fishing räätälöi yrityksellesi hauskan kalastupäivän oheispalveluineen alkaen kuljetuksista ja päättyen saunaan ja illalliseen. Tutustu kalastusretken sisältöön.

Talvinen kokouspäivä tiimin kesken ja yhdessä luonnossa liikkuen!
 Radalla Resort tarjoaa loistavat puitteet ja palvelut kokouksiin, seminaareihin ja virkistyspäiviin. Sijaitsemme Urajärven rannalla, Lahden ja Kouvolan välissä, vain pari tuntia pääkaupunkiseudulta. Voit valita tarpeisiisi sopivan ratkaisun erilaisista valmiista paketeista tai räätälöimme juuri sinun toiveisiisi sopivan ratkaisun.

Yhteisiin päiviin voi lisätä aktivoivaa tekemistä, kuten:

 • Luontojoogaa
 • Lihaskuntotunti metsässä
 • Lumikenkäilyä ja nokipannukahvit
 • Metsärentoutus riippumatoissa
 • Seikkailureppu ja tiimitehtäviä
 • Tarinakierros tiluksilla
 • Resortin talviolympialaiset tai pilkkikisat

Päivä on hyvä päättää Radalla Resortin saunamaailmassa löylyistä nauttien ja avannossa virkistyen. Radalla Resortin myyntitiimimme on täällä sinua varten, ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus.

sales@radallaresort.fi, puh. +358 44 066 7053