Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Retkipaikka Kouvolassa

Halajaako mielesi luonnon rauhaan, mutta et oikein tiedä miten eräretken toteuttaisit? Retkipaikan kertomuksista saat varmasti inspiraatiota useampaan metsäretkeen.

Jaa somessa

Kouvolalaiset tietävät kyllä, että täällä luonto on aina lähellä. Onhan meillä kuitenkin reilusti ulkoilureittejä, luonnonsuojelualue Kaakkois-Suomen suurimman kauppakeskuksen kupeessa ja oma kansallispuisto. Mitä näitä nyt jatkuvasti luettelemaan ja laskemaan.

Retkeiljöiden silmin

Onneksi tämä on huomioitu myös kaupunkilaisten oman puskaradion ulkopuolella. Blogiyhteisö Retkipaikka on jo useamman vuoden ajan inspiroinut lukijoitaan elävillä kertomuksilla metsäretkistä, vaelluksista ja luonnossa rentoutumisesta. Kouvolassa innokkaiden retkeilijöiden huomion ovat kiinnittäneet ainakin Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat, mutta myös Maailmanperintökohde Verla on herättänyt innostusta luonnonläheisellä sijainnillaan.

Repoveden ja Verlan alue on kesäisin loistava matkakohde, mutta myös talvella alueella voi nauttia loistavista ajanvietteistä. Joissain tapauksissa melko kirjaimellisesti! Retkipaikan tunteikas kertomus talvisesta kanoottiretkestä hämärän kansallispuiston siimekseen inspiroi varmasti tutustumaan luontoon myös kesäkauden ulkopuolella. Nyt ei ole edes ruuhkia riesana!

Suomen talvisia metsiä voi ihastella myös kauniilla Heisanharjun alueella, mikä hurmasi Retkipaikan vierailijat taannoisella metsäretkellä. Aurinkoiset kuvat ja talviset maisemat kutsuvat rentoutumaan ja viihtymään suomalaiseen luontoon.

Repoveden jylhät maisemat ovat varmasti monelle tuttuja kesäisen auringon alla, mutta entä talvella? Olhavanvuori ja -lampi ovat komeita myö talvisen auringon alla.

Inspiroidu siis Retkipaikan blogeista, nappaa rinkka selkään ja lähde tutkimaan Kouvolan luontokohteita.