Liikuttavaa menoa

Kouvoloidit ovat liikkuvaista sakkia. Paikallisten sykkeet kohoavat omien joukkueiden kotipeleissä ja silloin me kannustetaan!

Jaa somessa

Kouvola on urheilukaupunki ja meillä on tykätty kannustaa omia innokkaasti, mutta asiallisesti. Silloin kun saadaan vieraita kisailemaan paikallisille näyttämöille, niin vieraat otetaan avosylin vastaan ja heidät toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi.

Kiekkoa, koreja ja korkeita syöttöjä

Tupa on KooKoon kotipelien aikaan ollut lähes aina tupaten täynnä, joten tunnelma on ollut myös katossa. Lumon Areena sijaitsee aivan Kouvolan keskustan kupeessa, eli kun tulet junalla tai bussilla Matkakeskukselle, odottaa urheiluhuuma aivan nurkan takana. Voittoja pääsee puolestaan helposti juhlimaan keskustan ravintoloihin. Toki sinne pääsee kätevästi myös nuolemaan tappioiden jälkeen haavoja, jos niin ikävästi käy.

 KooKoo ei toki ole ainoa aktiivinen porukka Kouvolassa. Kouvot puolustavat tahollaan koripallon suomenmestaruutta, mikä napattiin Kouvolaan viime kaudella.  Kouvojen donkkauksia voi ihastella Mansikka-ahon urheiluhallissa. Ensimmäistä kauttaan Naisten Korisliigassa pelaava Kouvottaret eteni pudotuspeleihin asti - jännitys tiivistyy, hyvä Kouvottaret!

Ja toukokuussa syöttö taas nousee KSS Energia Areenalla, kun KPL aloittaa Superpesiskauden.

Hiki pintaan

Aina paikoin penkkiurheilu ei nosta sykettä ihan niin korkealle kuin on tarve, mutta Kouvolassa tämä ei ole ongelma. Silloin kannattaa suunnata esimerkiksi Mielakkaan, missä pääsee kurvailemaan maastopyörällä. Talvella Mielakka puolestaan muuttuu koko kaupungin laskettelukeskukseksi.

Hitusen kevyempää liikuntaa tarjoavat Kouvolan frisbeegolfradat. Osa radoista sopii mainiosti myös noviiseille, mutta myös kokeneemmat viskojat löytävät Kouvolasta haasteita. Myös perinteisen golfin ystäville löytyy temmellyskenttiä.