Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

The Republic of Liquorice

Karttakeskuksella meni viikko-ohjelma uusiksi, sillä Kouvolan naapuriin nousi syyskuussa uusi valtio.

Jaa somessa

Kyllä täällä Kouvolassa sattuu ja tapahtuu. Syyskuun alussa tuli paikallislehtien toimituksiin vauhtia, kun pitäjään nousi uusi valtio. Maailmanluokan lakritsia valmistava Kouvolan Lakritsi on nimittäin julistautunut itsenäiseksi valtioksi!

Kouvolassa suhtaudutaan rajamuutokseen avoimin mielin ja kunnioittavasti. Lakritsi on paikallisille intohimon kohde, joten useita epävirallisia delegaatioita on jo lähtenyt vierailulle naapuriin.

Lakutehtailija ja El Presidente, Timo Nisula, valottaa syitä päätökselle itsenäisyysjulistuksessa. Teksti toimii jatkossa kansalaisten kansalliseepoksena ja pienenä mustana kirjana.

Ei turhia virastoreissuja

Kaikki ovat tervetulleita kansalaisiksi, eikä siihen vaadita pitkiä ja puuduttavia palavereja virastoissa, tai ahdistavia kansalaisuuskokeita. Riittää, että ostat Kouvolan Lakritsin tuotteita uudesta verkkokaupasta.

Rahan vaihtaessa omistajaa, saat koodin jolla voit rekisteröityä kansalaiseksi. Kansalaisille järjestetään arvontoja ja heille tarjotaan myös alennuksia. Aktiivisimmat kansalaiset pääsevät myös käsiksi valtion huippuvirkoihin. Miltä tuntuisi olla esimerkiksi "Kansankomitean varaosaston apulaisvälijohtaja" tai "Ylimääräinen väliaikainen kansan- ja maailmantaiteilija"?

Hyh hyh ku maukas valtio!