Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Strategiatyöpaja 7.9.

Jaa somessa

 

Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta työpajaan 7.9. Olemme saaneet loistavia ehdotuksia ja ideoita matkailun master planin työstämiseen.

Master planin ohessa työn alla on myös matkailun investointistrategia, mikä antaa investointien edistämisen kannalta tärkeää tietoa mm. mihin seudulla kannattaa matkailuinvestointien puolella keskittyä sekä mitä ja miten investointeja lähdetään tavoittelemaan.

Tavoitteena on houkutella alueelle uusia matkailuinvestointeja ja –toimijoita, kasvattaa nykyisten yritysten liiketoimintaa, synnyttää uusia yrityksiä ja työpaikkoja, lisätä alueen kansainvälistä kilpailukykyä, parantaa asiakaskokemusta ja viipymää alueella sekä kasvattaa matkailutuloa.

FCG:n edustaja Jaana Myllyluoma esitteli työpajassa jo tehtyjen yrityskyselyjen tuloksia. Niistä selviää, että Kouvolassa tehdään jonkin verran investointeja mm. rakennuksiin, palveluihin ja henkilöstön osaamiseen. Tuloksista selviää myös, mitkä ovat Kouvolan matkailun mahdollisuudet sekä matkailun kehittymisen esteet ja hidasteet.

Myllyluoma kertoi oman esityksen lopussa matkailun uusista trendeistä, mistä Kouvola voisi myös hyötyä. Tarkemmin voit tutustua ko. asioihin liitteenä olevasta aineistosta.

Työpajassa käsiteltyjä asioita saa kommentoida sekä ehdotuksia master planista saa esittää VisitKouvolan kehittämispäällikkö Kirsi Vainiolle, kirsi.vainio@kinno.fi tai puh. 0206155885

Työpajan materiaalit ("Ihmeen hieno 2025" ja "Matkailun nykytila ja tulevaisuus") löytyvät VisitKouvolan verkkosivuilta.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.