Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Mustilan Joulupuoti

Mustilan Joulupuoti palvelee  kahdessa paikassa. Joulupuoti löytyy Mustilasta Viinipuodin ja Viinituvan yhteydestä  kuten ennenkin sekä Mustilan vanhalta koululta

Jaa somessa

Joulukiireiden keskellä voit rauhoittua hetkeksi nauttimaan Mustilan maukkaista antimista, glögistä Mustilan Viinituvassa tai Mustilan Puukoulun joulupuodin kahvilassa.
Mustilan Viini palvelee lokakuussa to-pe-la.

Virittäydy joulutunnelmaan

Mustilan Joulupuodista Mustilasta löydät ihanat kotimaiset herkut niin omaan joulupöytään kun lahjaksikin. Voit ostaa mukaasi palkittuja viinejä tai valita mieleisesi kattavasta valikoimasta erilaisia MariaMamman herkkuja: mehuja, hilloja, hyytelöitä, valkosipulinkynsiä, sinappeja, limsoja ja glögejä.  Ostosten lomassa voit virittäytyä joulutunnelmaan glögiä siemaillen.

Joulupuoti on avoinna Mustilassa marraskuun alusta maanantaista lauantaihin klo 9.00-17.00 ja adventtisunnuntaisin klo 10.00-18.00. Itsenäisyyspäivänä 6.12 puoti on suljettuna.

Puukoulun Joulupuoti ja kahvila

Puukoululta, Alppiruusuntie 99, löytyy  MariaMamman elintarvikeherkkujen lisäksi muitakin suussa sulavia lähiruokia ja käsitöitä. Voit rauhoittua kiireiden keskellä kahvilassa.
Puukoulun Joulupuoti ja kahvila palvelevat 1.11.-23.12. to-pe ja la klo 11-16 (ryhmille myös sopimuksen mukaan). Avoinna myös adventtisunnuntaisin 11-16.