Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Virkistäydy kulttuurin parissa

Vaikka kevät on jo tuloillaan niin aina ei jaksa reippailla, eikä sää ole suosiollinen ulkolajien harrastajille. Vaihtelua ja lämpöä saa teatterista ja konserteista.

Jaa somessa

Kouvolan Teatterin 

Maaliskuussa ohjelmistoon tullut Tarkastaja tulee merkitsee dekkarihenkisen jännitysdraaman paluuta ohjelmistoon. Kuka on syytön, kuka syyllinen, ja ei kai vain välikohtaus vaikuta liiketoimiin! Näytelmän ohjaa Henrik Timonen, ja rooleissa nähdään muun muassa Raimo Räty ja Hannele Laaksonen.Ohjelmistossa vain kevään.

Toukokuun koko perheen ensi-ilta on 6.5. jolloin vuorossa iki ihana Peppi Pitkätossu. Värikäs ja hauskasti villi näyttämötoteutus ilahduttaa kaiken ikäistä yleisöä!
Ohjaus Satu Linnapuomi, lavastus Janne Vasama, pukusuunnittelu Sanna Levo.
Musiikki Georg Riedel Anders Berglund - Jan Johansson

 Syksy on jo myynnissä. Tulossa mm.  tangomusikaali Satumaa sekä marraskuussa 6 teatterin yhteisproduktio Pesärikko.

Sokos Hotel Vaakuna ja Cumulus tarjoavat yöpymistä tarvitseville vieraille teatteripaketteja. Väliaikatarjoilut voi tilata Teatteri Ravintolasta.

Kymi Sinfoniettan konsertteja

Vappukonsertin teemana on "Finnhits". Suomen suosituimpia iskelmiä kuullaan Vapunpäivänä 1.5. klo 12. Kouvolan kaupungintalolla. Kapellimestarina Antti Rissanen ja solisteina Annika Eklund ja Mikael Konttinen.

Suomikuvia. Miltä 100-vuotias Suomi näyttää ja kuulostaa kansainvälisin silmin ja korvin. Kertomus tanssin ja musiikin keinoin on italialaissyntyisen tanssija-koreografi Beniamino Borghin käsialaa.  Kuusankoskitalolla to 11.5. klo 19. Yhteistyössä Kaakon tanssi ry:n kanssa. Kapellimestarina Erkki Lasonpalo.

"Orient & Occident", keväisen konsertin aluksi musiikkia Mozartilta ja Mendelssohnilta. Konsertin jälkipuolella Arvo Pärtin Orient & Occident johdattaa kuulijat itäisempiin ja eteläisempiin maihin. Solistina sopraano Keren Hadar ja kapellimestarina Andres Mustonen. Kouvolan kaupungintalo, to 18.5. klo 19.

Yhteisproduktio Kotkan-seudun ja Pohjois-Kymen musiikkiopistojen kanssa. Prinsessa ja Villijoutsenet & Nuoret solistit. Kuusankoskitalolla ke 24.5. klo 19. Kapellimestarina Esa Heikkilä.

Kymi Sinfoniettan ja Pietarin Filharmonian yhteiskonsertti ti 6.6. klo 19. Kuusankoskitalolla.Lavalla yhdistävät voimansa yli kuusikymmentä Kymi Sinfoniettan ja Peitarin Filharmonian muusikkoa - orkesterin soinnista vastaa Pietarin Filharmonian kapellimestari Nikolai Alexeev.