Kouvola - Talven ihmemaa

Kouvolassa riittää tekemistä hiihtolomaviikolla.

Jaa somessa

Repoveden Kansallispuisto on aina auki ja hiihtoloman hujakoilla järjestetään perinteeksi muodostunut  Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivät 24.-26.2. Orilammen majan ympäristössä. Ohjelmassa on poniajelua, koiravaljakkoajelua, napa- ja potkukelkkailua sekä säävarauksella retkiluistelua ja lumenveistoa. Uutta ohjelmaa on Pokèmon-hiihto perheen pienimmille sekä Pokéstop, jossa luret ovat Orilammella la ja su klo 10-13.

Aivan Kouvolan keskustan lähellä sijaitseva Mielakan Rinnekeskus on monen maailmantähden kotirinne, mutta Kouvolassa myös aloittelijat voivat nousta laudalle. Ei muuta kuin mäkeen viihtymään! Mielakassa myös MM-kisatunnelmaa.

Matka- ja retkiluistelua, jäähiihtoa sekä moottoriurheilua järjestetään Kuusaanlammella 15.3. asti. Luistelu- ja hiihtoreitit ma-su klo 10-17 ja jos jäätä ei ulkona ole niin Kouvolan jäähalleissa järjestetään maksuttomia yleisöluisteluvuoroja myös hiihtolomaviikolla.

Perinteistä vai vapaata? Kouvolassa on yhteensä 180 kilometriä kunnossa pidettävää latua, josta 110 kilometriä on valaistua reittiä. Sekaan mahtuu!
Tarkemmat tiedot jäävuoroista ja laduista löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

Hiihtolomaviikolla on lapsille ja perheille tarjolla paljon liikuntatapahtumia : vesileikkejä, seinäkiipeilyä, seikkailurataa. Nämä tapahtumat ovat maksuttomia, ellei toisin mainita.

Koko perheen laskiaisrieha  järjestetäänValkealan Kirkonkylän Nuorisoseurantalon pihapiirissä laskiaissunnuntaina 26.2.2017 klo 10.00-13.00. Ohjelmassa mm. mäenlaskua, Jokelan VPK:n kalustoesittelyä sekä myynnissä hernekeittoa, makkaraa, pullaa ja kahvia.

Kouvolassa meno ei hyydy edes pakkasella joten mikäli sää ei suosi lomaviikolla, eipä hätää. Kouvolan Prismaan avattu Tykkimäki Actionpark liikuttaa koko perhettä vauvasta vaariin.

Älä unohda leffoja. Kouvolan elokuvateattereissa Kino123:ssa ja Studio 123:ssa pyörii hiihtolomaviikolla muun muassa koko perheelle sopiva Walt Disneyn mukaansatempaava animaatio Vaiana.Tai lähde vaikka kokemaan keilailun riemua Kouvolan keilahalliin. Aukioloajat ja varaukset Happybowling.