Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kokous- ja tapahtumapalvelu apunasi

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu on apunasi aina, kun etsit sopivaa kohdetta tapahtumallesi.

Palvelusta saamamme palaute on ollut myönteistä, kuten Katilta Kotkasta saatu palaute:
”Palvelunne oli oikein hyvää. Ilman teidän apuanne en olisi löytänyt kyseistä paikkaa. Toisaalta, olin itse keväällä kiireinen omien töideni kanssa ja teidän apunne vapautti minulle työaikaa omaan työhöni.” 

VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu ei itse järjestä tapahtumia, mutta on paras asiantuntija, kun haet paikkaa kokouksille, seminaareille tyky/tyhy-päiville tai muille tilaisuuksille ja niihin oheistoimintoja. Maksuton ja puolueeton palvelumme yhdistää palvelun tarvitsijan ja tarjoajan kuunnellen herkästi asiakkaan tarpeita sekä ymmärtäen kumppaniverkostonsa mahdollisuudet.

Palvelumme säästää Sinulta aikaa ja vaivaa ja auttaa onnistumaan!
- kartoitamme tapahtumaasi soveltuvat tilat ja niiden saatavuuden
- hoidamme esittelyt ja järjestämme tutustumiskäynnit
- tunnemme hyvin paikallisen verkostomme ja löydämme tapahtumaasi sopivat palveluntarjoajat ja henkilöstön (kokous- ja majoituskohteet, ruokailut, kuljetukset, oheis- ja ohjelmapalvelut jne.)
- lähetämme puolestasi tarjouspyynnöt verkostollemme ja kilpailutamme palvelut puolestasi, jos niin haluat
- tunnemme paikalliset markkinointikanavat ja – mahdollisuudet
- tunnemme Kouvolan kaupungin lupakäytännöt ja tiedämme, mitä lupia tarvitaan kulloinkin

Laadukkaita ja monipuolisia tiloja!
Vaihtoehtoja löytyy kokous- ja kulttuuritaloistamme tunnelmallisiin kartanoihin ja erikoiskohteisiin. Haluaisitko viedä kokouksen tai tyhy-päivän keskelle luontoa? Usean tuhannen osallistujan tilaisuuksiin löytyy tiloja sekä sisältä että ulkoa.

Kohtaamisia Kouvolassa  – esitteessämme on esitelty 27 eri vaihtoehtoa ja nettisivuiltamme löydät 50 kohdetta.

Kouvolaan on helppo tulla!
Kouvolaan on aidosti helppo tulla kaikkialta Suomesta. Tulitpa sitten junalla tai autolla. Mikkelistä ja Lappeenrannasta matka taittuu tunnissa ja Helsingistäkin reilussa tunnissa.

Kouvolasta on Pietariinkin vain parin tunnin junamatka. Tämä tuo hienoja post tour -mahdollisuuksia erityisesti kansainvälisiä vieraita ajatellen.

Kouvolasta sanottua:

”Kouvola on todella niin hyvän etäisyyden päässä Helsingistä, että siellä pystyy hyvin käymään ihan vaikka päiväretkelläkin, jollei jostain syystä halua viipyä yön yli.”


Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa Sinua onnistumaan tapahtumasi kanssa.
charissa.mccarron@kouvola.fi, puh. 020 615 7518
Tervetuloa Kouvolaan!


VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelun kehittämistä on tuettu Hämeen ELY-keskuksen myöntämällä yritysten toimintaympäristön kehittämisavustuksella.