Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Julkisilla Repovedelle ja Verlaan

Kouvolaan pääset helposti julkisilla ja Kouvolassa bussilla pääset myös sujuvasti matkailukohteisiin kuten kansallispuistoon ja maailmanperintökohteeseen. 

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Bussilla  Repovedelle ja Verlaan 

Linja 15, Repoveden kansallispuistoon kuljettavan bussin aikataulu on voimassa 11.6.- 30.10. lauantaisin ja sunnuntaisin ja ajetaan myös pyhäpäivinä. Liikennöitsijänä kesän vuoroilla Linjaliikenne Martti Laurila Oy. Vuorot ajetaan joko isolla tai pienemmällä bussilla.

Bussi lähtee tuttuun tapaan Matkakeskukselta tilausajolaiturista 7 ja ajaa Kuusankosken ja Voikkaan läpi Verlaan, josta matka jatkuu Vuohijärven kautta Repovedelle.
Voit nousta kyytiin miltä tahansa reitin varrella olevalta bussipysäkiltä. Repovedellä pysähdyspaikka on Lapinsalmen sisääntuloportin parkkipaikalla, josta on helppo lähteä liikkeelle kansallispuistoon Lapinsalmen sillan yli. Bussin kääntöpaikka on Orilammella: Orilammen maja  ja lomakeskus.
Käteismaksu tai Kouvolan joukkoliikenteen lipputyypit.( ei pankkikorttimaksua)

Kätevimmin löydät reitit ja aikataulut reittioppaasta. Syötät vain lähtöpaikan esim Kouvolan matkakeskus ja määränpään esim Lapinsalmi ( Repovedelle mentäessä) valitset päivämäärän ja reittiopas näyttää kaikki vuorot.

Kouvolan joukkoliikenne, talviaikataulu 9.8.-22 - 4.6.-23

OnniBussilla Kouvolaan.

Junalla Hillosensalmelle josta jatkoyhteys kansallispuistoon

Kesällä 2022 on avattu uusi junayhteys ja juna pysähtyy Hillosensalmella ajalla 20.6.-14.8.
Maanantaista 27.6. lähtien on jatkoyhetys bussilla Hillosensalmen junaseisakkeelta Repovedelle ja takaisin junaseisakkeelle. 
Kalustona toimii 20 paikkainen pikkubussi, jolla liikennöitsijä odottaa aamupäivän junalla saapuvia ja vie halukkaat Lapinsalmelle. Vastaavasti iltapäivisin halukkailla on mahdollisuus tulla takaisin Lapinsalmelta Hillosensalmelle, josta juna lähtee kohti Kouvolaa ja Helsinkiä. Paluukyyti lähtee Lapinsalmelta klo 16.15. Kyyti maksaa asiakkaille 3,5 euroa per suunta, eikä sitä tarvitse varata etukäteen.

Yhteistyökumppanit Repovedellä tarjovat mm kuljetupalveluja ja välinevuokrausta. Voit valita sieltä sopivimmat palvelut taksi- ja venetaksikyytien sekä välinevuokraajien kesken. 

VR

Matkahuolto

 

Taksipalvelut Repovedellä

Repovedelle pääsee myös kimppa-taksilla Kouvolan Matkakeskuksesta. Kymenlaakson Taksi tarjoaa kyytejä Kouvolan matkakeskuksesta Repoveden Lapinsalmelle seuraavin hinnoin (hinnat/suunta): 1-4 henkilöä 90 €, 5-8 henkilöä 120 €.  Matkakeskus- Kivisilmäntielle  1-4 henk. 90€, 5-8 henk. 120€ sekä Matkakeskus-Kuismantielle hinnat 1-4 henk. 120€, 5-8 henk. 160€. Hinnat voimassa vuoden ympäri. Tilaukset numerosta 0100 87 227.

Repovesibussin reitiltä löydät Keto-mökit, Valkealan opiston, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon ja Seikkailuviikarin. Sivussa bussin reitiltä löydät myös Kirjokiven kartanon ja Elvingin tornin.