Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Bussilla Repovedelle ja Verlaan

Kouvolaan pääset helposti julkisilla ja Kouvolassa bussilla pääset myös sujuvasti matkailukohteisiin kuten kansallispuistoon ja maailmanperintökohteeseen. 

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Bussilla  Repovedelle ja Verlaan 

Repoveden kansallispuistoon kuljettavan bussin, linja 15, aikataulu on voimassa 11.6.- 30.10. lauantaisin ja sunnuntaisin ja ajetaan myös pyhäpäivinä.

Bussi lähtee tuttuun tapaan Matkakeskukselta tilausajolaiturista 7 ja ajaa Kuusankosken ja Voikkaan läpi Verlaan, josta matka jatkuu Vuohijärven kautta Repovedelle.
Voit nousta kyytiin miltä tahansa reitin varrella olevalta bussipysäkiltä. Repovedellä pysähdyspaikka on Lapinsalmen sisääntuloportin parkkipaikalla, josta on helppo lähteä liikkeelle kansallispuistoon Lapinsalmen sillan yli. Bussin kääntöpaikka on Orilammella: Orilammen maja  ja lomakeskus.
Käteismaksu tai Kouvolan joukkoliikenteen lipputyypit.( ei pankkikorttimaksua)

Linja 5 liikennöi ajalla 6.6. - 8.8. 2022 maanantaista lauantaihin Matkakeskukselta Lapinsalmelle ja Orilammelle sekä takaisin.

Kätevimmin löydät reitit ja aikataulut reittioppaasta. Syötät vain lähtöpaikan esim Kouvolan matkakeskus ja määränpään esim Lapinsalmi ( Repovedelle mentäessä) valitset päivämäärän ja reittiopas näyttää kaikki vuorot.

Kesän bussiaikataulu 6.6. - 8.8.2022

Bussilinjat kesän kohteisiin

Tykkimäki ja Aquapark
Linja 12 joka päivä ja Linja 8 ma-pe

Arboretum Mustila
Linja 4 joka päivä

Kuusankosken Taideruukki
Linja 2 ma-pe, Linja 7 Ma-la, Linja 9 Ma-pe

UPM Verlan tehdasmuseo
Linja 9 tiistaisin ja torstaisin
Linja 15 lauantaisin ja sunnuntaisin

Ankkapurha
Linja 3 joka päivä

Kauppakeskus Veturi
Linja 7 ma-la ja Linja 1 joka päivä 

Virtakiven vierassatama
Linja 1 Ma-Su, Lapinmäkeen ajavat vuorot

OnniBussilla Kouvolaan.

Taksipalvelut Repovedellä

Repovedelle pääsee myös kimppa-taksilla Kouvolan Matkakeskuksesta. Kymenlaakson Taksi tarjoaa kyytejä Kouvolan matkakeskuksesta Repoveden Lapinsalmelle seuraavin hinnoin (hinnat/suunta): 1-4 henkilöä 90 €, 5-8 henkilöä 120 €.  Matkakeskus- Kivisilmäntielle  1-4 henk. 90€, 5-8 henk. 120€ sekä Matkakeskus-Kuismantielle hinnat 1-4 henk. 120€, 5-8 henk. 160€. Hinnat voimassa vuoden ympäri. Tilaukset numerosta 0100 87 227.

Repovesibussin reitiltä löydät Keto-mökit, Valkealan opiston, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon ja Seikkailuviikarin. Sivussa bussin reitiltä löydät myös Kirjokiven kartanon ja Elvingin tornin.

 

Kätevästi Kouvolaan

No, miten sinne Kouvolaan sitten pääsee? Se vasta helppoa onkin! Kouvolaan pääsee kätevästi mistä päin Suomea tahansa. Mukavimmin tännekin matkustaa muiden kyydissä. Katso tarkemmat julkisen liikenteen aikataulut tästä.

VR

Matkahuolto