Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Bussi kuljettaa kesän kohteisiin

Kouvolaan pääset helposti julkisilla ja Kouvolassa bussilla pääset myös sujuvasti matkailukohteisiin kuten kansallispuistoon, maailmanperintökohteeseen ja huvipuistoon. 

Jaa somessa

Bussilla  Repovedelle ja Verlaan 

Repoveden kansallispuistoon kuljettavan bussin, linja 15, aikataulu on voimassa 5.6.-26.9. ja 30.-31.10. ja ajetaan myös juhannuksena.
Bussi lähtee tuttuun tapaan Matkakeskukselta tilausajolaiturista 7 ja ajaa Kuusankosken ja Voikkaan läpi Verlaan, josta matka jatkuu Vuohijärven kautta Repovedelle.
Voit nousta kyytiin miltä tahansa reitin varrella olevalta bussipysäkiltä. Repovedellä pysähdyspaikka on Lapinsalmen sisääntuloportin parkkipaikalla, josta on helppo lähteä liikkeelle kansallispuistoon Lapinsalmen sillan yli. Linjan päätepysäkki on Orilammen majalla ja lomakeskuksella.
Linjaa 15 liikennöi Kymen Charterline. Kyytiin voi ottaa myös polkupyörän varaamalla sille paikan etukäteen (puh. 020 710 9705).

Linjan 15 lisäksi Repovedelle pääsee kulkemaan linjalla 5, jonka osa vuoroista liikennöi Lapinsalmen parkkipaikan kautta maanantaista lauantaihin 7.6 – 9.8. välisenä aikana. Reitti kulkee Matkakeskukselta Valkealan kirkonkylän ja Vuohijärven kautta Lapinsalmelle. Linjaa 5 liikennöi Linjaliikenne Martti Laurila.

Kouvolan kesän bussiaikataulu.

Taksipalvelut Repovedellä

Repovedelle pääsee myös kimppa-taksilla Kouvolan Matkakeskuksesta. Kymenlaakson Taksi tarjoaa kyytejä Kouvolan matkakeskuksesta Repoveden Lapinsalmelle seuraavin hinnoin (hinnat/suunta): 1-4 henkilöä 90 €, 5-8 henkilöä 120 €.  Matkakeskus- Kivisilmäntielle  1-4 henk. 90€, 5-8 henk. 120€ sekä Matkakeskus-Kuismantielle hinnat 1-4 henk. 120€, 5-8 henk. 160€. Hinnat voimassa vuoden ympäri. Tilaukset numerosta 0100 87 227.

Repovesibussin reitiltä löydät Keto-mökit, Valkealan opiston, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon ja Seikkailuviikarin. Sivussa bussin reitiltä löydät myös Kirjokiven kartanon ja Elvingin tornin.

Bussilla muihin Kouvolan matkailukohteisiin

Kätevimmin löydät reitit ja aikataulut reittioppaasta.

Tykkimäen huvipuisto ja Aquapark Kanuunakuja 2:
Linja 12 joka päivä ja  Linja 8 maanantaista perjantaihin.

Mustila Arboretum Mustilantie 57:
Linja 4 joka päivä.

Uusi pysäkki on tullut Virtakiven vierassataman läheisyyteen Lapinmäkeen, Brejlinintie 3:
Linja 1 maanantaista sunnuntaihin.

Kuusankosken Taideruukki Kymin Ruukin alue, Kyminväylä 2: 
Linja 2 Maanantaista perjantaihin, linja 7 maanantaista lauantaihin sekä linja 9 maanantaista perjantaihin.

Maailman perintökohde Verlan tehdasmuseo Verlantie 295:
Linja 9 tiistaisin ja torstaisin sekä linja 15 Lauantaisin ja sunnuntaisin (myös juhannuksena).

Ankkapurha Ankkapurhantie 6 A:
Linja 3 joka päivä.

Kauppakeskus Veturi Tervasharjunkatu 1:
Linja 7 maanantaista lauantaihin ja linja 1 joka päivä.

Kätevästi Kouvolaan

No, miten sinne Kouvolaan sitten pääsee? Se vasta helppoa onkin! Kouvolaan pääsee kätevästi mistä päin Suomea tahansa. Mukavimmin tännekin matkustaa muiden kyydissä. Katso tarkemmat julkisen liikenteen aikataulut tästä.

VR

Matkahuolto

 

 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.