Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Bussi kuljettaa kansallispuistoon ja Verlaan

Mitä sinulle tulee mieleen Kouvolasta? Jos kansallispuisto ja maailmanperintökohde eivät olleet ensimmäisenä listalla, niin nyt on korkea aika lähteä tutustumaan! Kesäaikatauluja ei ole vielä julkaistu. Ne päivitetään tähän toukokuun alkupuoliskolla. Kesäaikataulut ovat voimassa 7.6.-9.8.2021.

Jaa somessa

Repoveden kansallispuistoon kuljettaa   Liikenne Kurittu Oy  Repovesibussi, linja 15 liikennöi viikonloppuisin kesäkuun 6. päivästä syyskuun loppupuolelle saakka sekä lisäksi 24.–25. lokakuuta.
Bussin tunnistaa Repovesiaiheisista teippauksista ja se lähtee matkakeskuksen laiturilta 7.

2020 aikataulut

Bussi Verlaan ja Repovedelle

*Poikkeaminen Elvingin tornilla ja Kirjokiven kartanolla mahdollista etukäteen sovittaessa. *Bussissa on pyöränkuljetusmahdollisuus.
( *Sovi näistä etukäteen, Liikenne Kurittu Oy p. 010 501 5050.)

Vitosella matkaan

Bussin kyytiin voit hypätä Kouvolan Matkakeskukselta, aivan kaupungin keskustasta. Bussilipun hinta on sama kuin paikallislipulla (5€) ja lipun voit ostaa kuljettajalta. Bussilippua varten kannattaa varata käteistä, sillä bussissa ei ole mahdollista maksaa pankkikortilla. Matkakeskukselta löytyy pankkiautomaatti.

Kouvolan paikallisliikenne 11.8. alkaen

Taksipalvelut

Joukkoliikenneyhteyden päätyttyä suosittelemme esitteessä esiteltyjä taksipalveluja.Repovedelle pääsee myös kimppa-taksilla Kouvolan Matkakeskuksesta. Kymenlaakson Taksi tarjoaa kyytejä Kouvolan matkakeskuksesta Repoveden Lapinsalmelle seuraavin hinnoin (hinnat/suunta): 1-4 henkilöä 90 €, 5-8 henkilöä 120 €.  Matkakeskus- Kivisilmäntielle  1-4 henk. 90€, 5-8 henk. 120€ sekä Matkakeskus-Kuismantielle hinnat 1-4 henk. 120€, 5-8 henk. 160€. Hinnat voimassa vuoden ympäri. Tilaukset numerosta 0100 87 227.

Repovesibussin reitiltä löydät myös Keto-mökit, Valkealan opiston, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon ja Seikkailuviikarin. Sivussa bussin reitiltä löydät myös Kirjokiven kartanon ja Elvingin tornin.

Kätevästi Kouvolaan

No, miten sinne Kouvolaan sitten pääsee? Se vasta helppoa onkin! Kouvolaan pääsee kätevästi mistä päin Suomea tahansa. Mukavimmin tännekin matkustaa muiden kyydissä. Katso tarkemmat julkisen liikenteen aikataulut tästä.

VR

Matkahuolto

Perillä. Mitäs sitten? Verla ja Repovesi tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja kaikenlaiseen vapaa-ajanviettoon kaikenikäisille. Olit sitten liikkeellä jalan, renkain tai kanootein, olet saapunut oikeaan paikkaan. Alla olevien esitteiden avulla voit tutustua alueen laajaan palvelutarjontaan. Voit myös ladata puhelimeesi Repoveden kansallispuiston kartan.

Repoveden reitit

Repoveden kansallispuiston kartta

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.