Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Bussilla Repovedelle ja Verlaan

Kouvolaan pääset helposti julkisilla ja Kouvolassa bussilla pääset myös sujuvasti matkailukohteisiin kuten kansallispuistoon ja maailmanperintökohteeseen. 

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Bussilla  Repovedelle ja Verlaan 

Repoveden kansallispuistoon kuljettavan bussin, linja 15, aikataulu on voimassa 5.6.-26.9. ja 30.-31.10. lauantaisin ja sunnuntaisin ja ajetaan myös juhannuksena.
Bussi lähtee tuttuun tapaan Matkakeskukselta tilausajolaiturista 7 ja ajaa Kuusankosken ja Voikkaan läpi Verlaan, josta matka jatkuu Vuohijärven kautta Repovedelle.
Voit nousta kyytiin miltä tahansa reitin varrella olevalta bussipysäkiltä. Repovedellä pysähdyspaikka on Lapinsalmen sisääntuloportin parkkipaikalla, josta on helppo lähteä liikkeelle kansallispuistoon Lapinsalmen sillan yli. Linjan päätepysäkki on Orilammen majalla ja lomakeskuksella.
Linjaa 15 liikennöi Kymen Charterline. Kyytiin voi ottaa myös polkupyörän varaamalla sille paikan etukäteen (puh. 020 710 9705).
Linja 15 Matkakeskus - Verla - Lapinsalmi - Orilampi

Linja 15 Orilampi - Lapinsalmi - Verla - Matkakeskus

Linja 5 jatkaa liikennointiä 10.8. alkaen Matkakeskukeskselta Vuohijärven kautta Hillosensalmelle, joten esim. Orilammen lomakeskukselle pääsee arkisin ma-pe. Linjaa 5 liikennöi Linjaliikenne Martti Laurila.

Kouvolan talvi bussiaikataulu 10.8.21 alkaen

Kätevimmin löydät reitit ja aikataulut reittioppaasta.

OnniBussilla Kouvolaan.

Taksipalvelut Repovedellä

Repovedelle pääsee myös kimppa-taksilla Kouvolan Matkakeskuksesta. Kymenlaakson Taksi tarjoaa kyytejä Kouvolan matkakeskuksesta Repoveden Lapinsalmelle seuraavin hinnoin (hinnat/suunta): 1-4 henkilöä 90 €, 5-8 henkilöä 120 €.  Matkakeskus- Kivisilmäntielle  1-4 henk. 90€, 5-8 henk. 120€ sekä Matkakeskus-Kuismantielle hinnat 1-4 henk. 120€, 5-8 henk. 160€. Hinnat voimassa vuoden ympäri. Tilaukset numerosta 0100 87 227.

Repovesibussin reitiltä löydät Keto-mökit, Valkealan opiston, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon ja Seikkailuviikarin. Sivussa bussin reitiltä löydät myös Kirjokiven kartanon ja Elvingin tornin.

 

Kätevästi Kouvolaan

No, miten sinne Kouvolaan sitten pääsee? Se vasta helppoa onkin! Kouvolaan pääsee kätevästi mistä päin Suomea tahansa. Mukavimmin tännekin matkustaa muiden kyydissä. Katso tarkemmat julkisen liikenteen aikataulut tästä.

VR

Matkahuolto