Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Repovesibussi kuljettaa kansallispuistoon ja Verlaan

Mitä sinulle tulee mieleen Kouvolasta? Jos kansallispuisto ja maailmanperintökohde eivät olleet ensimmäisenä listalla, niin nyt on korkea aika lähteä tutustumaan!

Jaa somessa

Niinpä niin. Harvemmin sitä ehkä tulee ajatelleeksi, että Kouvola on keskustansa kuuluisan betoniarkkitehtuurin lisäksi myös upea Verlan maailmanperintökohde ja luonnonkaunis Repoveden kansallispuisto. Mikä parasta, molemmat kohteet sijaitsevat tässä ihan lähellä, pienen bussimatkan päässä. Luonnonkauniin äärelle päästäkseen ei tarvita omaa autoa, kun kansallispuistobussi kuljettaa sinut ekologisesti perille.

Repovesibussin 2018 aikataulut

Kuinka sinne kansallispuistoon sitten pääsee? Bussilla tietenkin! Verlan maailmanperintökohde ja Repoveden kansallispuisto sijaitsevat vain pienen ajomatkan päässä Kouvolan keskustasta. Mukavimmin matka taittuu, kun ajamisen sijaan voi keskittyä ihailemaan maisemia. Siksi luonnonrauhaan kannattaa saapua linja-autolla.

Repoveden kansallispuistoon kulkevia bussivuoroja on kaksi. Maailmanperintökohde Verlan kautta kulkevaa kansallispuistobussia liikennöi Puolakan liikenne. Repovesibussin lisäksi myös Laurilan liikennöimä paikallisliikenteen vuoro kuljettaa perille.

Lataa tarkempi aikataulu ja nauti matkasta!

Huomaa, että aikataulu on voimassa 9.6. - 30.9.2018, sekä 27. - 28.10.2018, myös pyhäpäivinä.

Bussin kyytiin voit hypätä Kouvolan Matkakeskukselta, aivan kaupungin keskustasta. Pikkubussissa on näyttävät teippaukset, mutta jos mielit ottaa polkupyöräsi mukaan, niin ilmoita siitä etukäteen bussiyhtiölle. Yhteystiedot löydät aikatauluista.

Bussilipun hinta on sama kuin paikallislipulla ja lipun voit ostaa kuljettajalta. Bussilippua varten kannattaa varata käteistä, sillä busseissa ei ole mahdollista maksaa pankkikortilla.

Joukkoliikenneyhteyden päätyttyä suosittelemme esitteessä esiteltyjä taksipalveluja.

Kätevästi Kouvolaan

No, miten sinne Kouvolaan sitten pääsee? Se vasta helppoa onkin! Kouvolaan pääsee kätevästi mistä päin Suomea tahansa. Mukavimmin tännekin matkustaa muiden kyydissä. Katso tarkemmat julkisen liikenteen aikataulut tästä.

VR

Matkahuolto

Perillä. Mitäs sitten? Verla ja Repovesi tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja kaikenlaiseen vapaa-ajanviettoon kaikenikäisille. Olit sitten liikkeellä jalan, renkain tai kanootein, olet saapunut oikeaan paikkaan. Alla olevien esitteiden avulla voit tutustua alueen laajaan palvelutarjontaan. Voit myös ladata puhelimeesi Repoveden kansallispuiston kartan.

Repoveden ja Verlan päiväretket

Luontomatkailun kesä 2018

Repovesitien geokätköilyreitti 2018

Repoveden kansallispuiston kartta

Mitä tässä enää odottelemaan? Seikkailu Repoveden ja Verlan alueella odottaa!