Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Tässä ihan lähellä on jotain luonnonkaunista

Mitä sinulle tulee mieleen Kouvolasta? Jos kansallispuito ja maailmanperintökohde eivät olleet ensimmäisenä listalla, niin nyt on korkea aika lähteä tutustumaan!

Jaa somessa

Niinpä niin. Harvemmin sitä ehkä tulee ajatelleeksi, että Kouvola on keskustansa kuuluisan betoniarkkitehtuurin lisäksi myös upea Verlan maailmanperintökohde ja luonnonkaunis Repoveden kansallispuisto. Mikä parasta, molemmat kohteet sijaitsevat tässä ihan lähellä, pienen bussimatkan päässä. Luonnonkauniin äärelle päästäkseen ei tarvita omaa autoa.

Tällä sivulla tarjoamme vaivattomia polkuja Verlan puuhiomon ja pahvitehtaan ympäristöön sekä Repoveden kansallispuistoon tutustuaksesi. Sivuilta saat helposti vastauksen siihen, minne ensi viikonloppuna olet menossa. Tervetuloa toisenlaiseen Kouvolaan! 

Kuinka sinne pääsee?

Bussilla tietenkin. Verlan maailmanperintökohde ja Repoveden kansallispuisto sijaitsevat vain pienen ajomatkan päässä Kouvolan keskustasta. Mukavimmin matka taittuu, kun ajamisen sijaan voi keskittyä ihailemaan maisemia. Siksi luonnonrauhaan kannattaa saapua linja-autolla.

Uusi Kouvola-Verla-Repovesi-joukkoliikenneyhteys vie sinut vaivattomasti vapaa-ajalle. Lataa tarkempi aikataulu tästä ja nauti matkasta!

Huomaa, että aikataulu on voimassa 3.9.2017 asti. Joukkoliikenneyhteyden päätyttyä suosittelemme esitteessä esiteltyjä taksipalveluja. Bussiyhteydet tekevät comebackin vuonna 2018 ja aikatauluista tiedotetaan heti kun ne valmistuvat.

Kätevästi Kouvolaan

Kouvolaan pääsee kätevästi mistä päin Suomea tahansa. Mukavimmin tännekin matkustaa muiden kyydissä. Katso tarkemmat julkisen liikenteen aikataulut tästä.

VR

Matkahuolto

Perillä. Entä sitten?
Verla ja Repovesi tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja kaikenlaiseen vapaa-ajanviettoon kaikenikäisille. Olit sitten liikkeellä jalan, renkain tai kanootein, olet saapunut oikeaan paikkaan. Tutustu kohteiden monipuoliseen tarjontaan täältä!