Vesiteitse retkeillen Repovedellä-Verlassa 4.6.2017

Repoveden kansallispuisto on jylhien metsien maa, se tiedetään. Samalla se on myös sinisten seikkailujen koti, jossa sisävesiristeily tai hiljalleen lipuva kanootti kuljettaa suoraan puiston sydämeen!

Jaa somessa

Sunnuntaina 4.6 on aika ottaa esille rantasandaalit ja lähteä Repoveden-Verlan alueelle nauttimaan kesän parhaasta kattauksesta vesistöretkeilyn palveluja. Vesiteitse retkeillen Repovedellä-Verlassa teemapäivä on alueen luontomatkailuyrittäjien yhteinen tempaus, kokonaisuutta koordinoi VisitKouvola. Kaikki palvelut ovat tarjolla matalan kynnyksen asiakashintaan. Paikalle kuljettaa Kouvolan matkakeskuksesta ilmainen yleisöbussi, jonka aikataulu alempana.Kannattaa hyödyntää myös uutta Verla-Repovesibussia.  

Sinisten seikkailujen teemapäivänä ohjelmaa riittää aamusta iltaan. Nautiskelijoita houkuttelevat Repovesikeskuksen jättikanoottiretket ja Orilammen Hop in Hop out –risteily kansallispuistossa. Vauhdikkaampaan menoon sopii erinomaisesti Bikehiken ja Orilammen MTB-risteily tai SUP –lautailu Linkkumyllyssä. Omatoimisia palvelevat Kuutin Kolon fiksatut venekyydit, SeikkailuviiKarin taksivenepäivystys ja telttasauna Eränen. Verlassakin pääsee vesille sillä Kymisunin tunnelmallinen puuvene kuljettaa nauttimaan maailmanperintökohteen maisemista vesiltä. Katso tästä teemapäivän ohjelma.

Lopuksi vielä se yleisöbussi! Lähdemme matkaan Kouvolan Matkakeskuksesta klo. 7.30. Kuljetus on ilmainen, mukaan mahtuu 50 retkeilijää. Pyörän kuljetus bussin tavaratilassa onnistuu. Päivän aikana bussi kiertää tapahtumakohteissa alla olevan aikataulun mukaan.


Yleisöbussin aikataulu:
7.30 Matkakeskus
8.30 Orilampi
Hillosensalmi  
8.50 Lapinsalmi

11.15 Lapinsalmi
11.50 Verla

12.15 Verla
13.10 Linkkumylly
13.45 Orilampi
Hillosensalmi
14.00 Lapinsalmi

15.15 Lapinsalmi
16.00 Linkkumylly
16.30 Orilampi
Hillosensalmi
17.00 Lapinsalmi
18.00 Matkakeskus

Liikkumisessa kannattaa huomioida myös uuden Verla-Repovesi bussin aikataulut

Näin pääset Repovedelle ja Verlaan