Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Faktaa päätöksentekoon

Kokoukset ja juhlat saat järjestettyä kätevästi Kouvolassa.

Jaa somessa

Elämä on aika ajoin yhtä juhlaa tai joskus pelkkää kokousta. Oli kyse sitten kummasta vaihtoehdosta vain niin yllätä vieraasi ja valitse tilaisuutesi kohteeksi Kouvola.

Jos lähestyt asiaa pääkaupunkiseudulta niin huomaat, että Kouvola on aidosti lähellä. Matkaa Helsingistä on noin 135 km. Autolla matka taittuu puolessatoista tunnissa ja junalla vielä nopeammin. Junayhteys molempiin suuntiin on noin tunnin välein, keskustasta keskustaan. Kouvola tunnetaan rautateiden risteysasemana ja sitä se onkin, muun muassa. Sen vuoksi Kouvolaan pääsee helposti junalla myös muualta. Ja kyllä maantietkin tänne tuovat.

Kouvolan keskustassa voit järjestää tilaisuutesi vaikka erityisessä juhlatalossa, kulttuurikeskus Kouvola-talossa tai jos haluat perinteisiin hotelli- ja ravintolatiloihin niin niitäkin on tarjolla. Keskustassa kaikki on lähellä ja kävellen pääsee paikasta toiseen.

Kun katsotaan keskustasta vähän kauemmas, niin esimerkiksi Kuusankosken kaupunginosasta löytyy mielenkiintoisia paperiteollisuuden synnyttämiä kohteita. Miten olisi kokous tehtaan entisissä tiloissa? Tai puuhuvilassa, jossa ovat vierailleet tehtaanherrojen lisäksi monet presidenttimme. Maukasta ruokaa tyylikkäästi tarjoiltuna ja pienelle ryhmälle huvilasta löytyy myös nukkumapaikat.

Kuusankoskitalo on alueen varsinainen kokoustalo. Suurimpaan tilaan mahtuu jopa 500 henkilöä ja pienempiä tiloja löytyy tarpeen mukaan. Jos etsit tiloja todella suurelle porukalle, niin Kouvolan jäähalli on toiminut näyttämönä tuhansien henkilöiden tilaisuuksissa. Ja toimii edelleen ja vielä ihan kaupungin keskustassa.

Työhyvinvointiin liittyvät tapahtumat ovat tätä päivää. Kouvolasta löytyy kohde, jossa on katto korkealla ja seinät leveällä – Repoveden alue. Vie tapahtumasi sananmukaisesti metsään. Jo muutama minuutti metsässä riittää kohentamaan mielialaa, mitä tekeekään muutama tunti metsässä? Uskallatko kokeilla? Ohjelmapalveluyrityksemme pitävät huolta ruokapuolesta ja siitä, ettei kukaan pääse eksymään. Tykkimäen huvipuiston alueella on myös mahtavat mahdollisuudet järjestää isot juhlat. Varaa huvipuisto ja anna vieraidesi viihtyä. Huvilavetilla voit pitää tarvittavat puheet ja illan voi päättää vaikka konserttiin.

Kun juhlat kestävät pitkään tarvitaan yösijaa. Kouvolan keskustasta löytyy majoitusta varten lähes 300 huonetta. Koko majoituskapasiteetti Kouvolassa on noin 1500 vuodepaikkaa.

Kysy meiltä lisää – me autamme sinua tekemään hyvän päätöksen!