Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kokous-ja tapahtumapalvelu valmisteilla

Kouvolassa on otettu merkittävä askel kokous- ja tapahtumamatkailun kehittämisessä. Valtakunnallisesti toimiala kasvaa voimakkaasti, ja Kouvola haluaa olla kehityksessä mukana muiden suurten kaupunkien kanssa.

 

Jaa somessa

Kokous- ja tapahtumamatkailun kehittäminen vahvistaa matkailun ympärivuotisuutta. Vuoden 2017 aikana valmistellaan kokous-ja tapahtumapalvelun perustamista VisitKouvolan yhteyteen.

Vuoden 2018 toimintansa aloittava kokous- ja tapahtumapalvelu tarjoaa asiantuntija-apua kokous- ja tapahtumajärjestäjille sekä hakee kokouksia ja kaupallisia tapahtumia alueelle.Yhdessä alueen yritysten kanssa suunnitellaan ja kootaan kokous- ja tapahtumapalvelutuotteita asiakkaille.

VisitKouvola kokoaa yhteen Kouvolan seudun yritysten ja yhteisöjen paikalliset, valtakunnalliset ja kansainväliset jäsenyydet. Niiden pohjalta voidaan käynnistää erilaisten tapahtumien hakuprosesseja. Valtakunnallisten tapahtumien, kuten liittokokouksien, järjestö- ja yritystapahtumien prosessi päätöksenteosta toteutukseen on jopa useamman vuoden prosessi.

Lisätietoja:Matkailun kehittämispäällikkö, Kirsi Vainio
kirsi.vainio@kinno.fi,
puh. 020 615 5885

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.