Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäki – kolmin verroin hauskempaa

Tykkimäki- Tule viettämään kesän paras päivä!

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Vauhtia koko perheelle myös kesällä 2021

Tykkimäen kaikki kolme puistoa palvelet huvittelijoita myös kesäkaudella 2021. Huvipuiston ovet avataan 29.5. ja sisäänpääsymaksua ei ole. Löydät täältä aukioloinfon ja hinnaston.
 Puistoissa on otettu huomioon kaiken ikäiset ja kokoiset, jotta jokaiselle löytyisi hauskaa tekemistä. Sitten kun päivä kääntyy iltaan, niin leirintäalueen mökit ovat ihan naapurissa.

Tykkimäen huvipuiston tarina ulottuu kahdeksankymmentäluvulle asti, mutta puistokokonaisuus on kehittynyt viime vuosina harppauksin. Itse huvipuistoon on tullut lähes vuosittain uusia huvittelumahdollisuuksia, kuten laitteita ja  Atreenalin-puisto.

Kesäkonsertit

Huvipuiston kesäkonsertit toteutuvat jälleen tänä kesänä. 
1.7. Popeda
8.7. Olavi Uusivirta
15.7. Neljä Ruusua
22.7. Kolmas Nainen
29.7. BEHM

Pääsyliput voit tilata ennakkoon verkosta.

Polskuttelijan unelma

Vesipedoille löytyy puistokokonaisuudesta aivan oma osasto Aquaparkin muodossa joka avataan 5.6. Hyppää vesiliukumäkeen tai anna kaatuvan vesitynnyrin kastella sinut oikein kunnolla! Nuoremmat polskijat voivat huvitella kahluualtaan vesisuihkuissa ja uimisen välissä vatsat täyttyvät ravintola Loiskeessa.

Aquaparkissa on helppo viettää touhukas vesipäivä, eikä tekeminen tule loppumaan kesken. Vesipuisto on kävelymatkan päässä huvipuistosta ja aivan Käyrälammen rannalla.

Riemua ympäri vuoden

Vaikka sadesää yllättäisi tai talven viima puhaltaisi, niin vauhdikas tunnelma ei sammu Actionparkissa. Sisäpuisto on auki koko vuoden ympäri ja siellä riittää tekemistä kaiken ikäisille. Prisman rakennuksessa sijaitsevassa puistossa on mahdollista temppuilla trampoliineilla, hypätä vaahtomuovimereen ja treenata eri liikuntamuotoja. Actionparkista löytyy tekemistä myös aikuisille, joten kenenkään ei tarvitse arastella siirtymistä hupivaihteelle.