Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Kolme puistoa tarjoavat unohtumattomia elämyksiä.

Tykkimäki – kolmin verroin hauskempaa

Huvipuistokausi on täydessä vauhdissa, eikä kestä enää kuin hetki, niin Aquapark avaa myös porttinsa.

Jaa somessa

Tykkimäki on monelle tullut tutuksi huvipuistona, mutta vuosien saatossa Tykkimäestä on kasvanut varsinainen ilottelukeidas.

Kaakkois-Suomen suurin huvipuisto tarjoaa vauhtia, Actionpark temmellystä ja Aquapark veden pärskeitä. Kolmen puiston yhdistelmä on verraton myös matkailijalle, sillä sää ei pääse estämään puuhapäivän toteutumista.

Puistoissa on myös otettu huomioon kaiken ikäiset ja kokoiset, jotta jokaiselle löytyisi hauskaa tekemistä. Sitten kun päivä kääntyy iltaan, niin leirintäalueen mökit ovat ihan naapurissa.

Vauhtia koko perheelle

Tykkimäen huvipuiston tarina ulottuu kahdeksankymmentäluvulle asti, mutta puistokokonaisuus on kehittynyt viime vuosina harppauksin. Itse huvipuistoon on tullut lähes vuosittain uusia huvittelumahdollisuuksia, kuten laitteita, Atreenalin-puisto ja elämysteatteri.

Huvipuistosta löytyy tekemistä myös pienimmille, sillä Mukkelis Makkelis – touhupaviljonki tarjoaa puuhasteltavaa 1-vuotiaasta alkaen, ja Minimaatila on hellyttävä vetonaula iästä riippumatta.

Kesän 2018 uutuuslaite on hurja Endeavour, jonka kyydissä kokeneempiakin huvittelijoita koetellaan. Uskallatko hypätä kyytiin?                             

Polskuttelijan unelma

Vesipedoille löytyy puistokokonaisuudesta aivan oma osasto Aquaparkin muodossa, joka avaa ovensa 9.6. Hyppää vesiliukumäkeen tai anna kaatuvan vesitynnyrin kastella sinut oikein kunnolla! Nuoremmat polskijat voivat huvitella kahluualtaan vesisuihkuissa ja uimisen välissä vatsat täyttyvät ravintola Loiskeessa. Aquaparkissa on helppo viettää touhukas vesipäivä, eikä tekeminen tule loppumaan kesken. Vesipuisto on kävelymatkan päässä huvipuistosta ja aivan Käyrälammen rannalla.

Riemua ympäri vuoden

Vaikka sadesää yllättäisi tai talven viima puhaltaisi, niin vauhdikas tunnelma ei sammu Actionparkissa. Sisäpuisto on auki koko vuoden ympäri ja siellä riittää tekemistä kaiken ikäisille. Prisman rakennuksessa sijaitsevassa puistossa on mahdollista temppuilla trampoliineilla, hypätä vaahtomuovimereen ja treenata eri liikuntamuotoja. Actionparkista löytyy tekemistä myös aikuisille, joten kenenkään ei tarvitse arastella siirtymistä hupivaihteelle.

Vinkki huvittelijalle

Puistoreissaajan on hyvä muistaa, että kaikki kolme kohdetta on helppo käydä läpi Park Hopper-rannekkeella. Rannekkeita voi ostaa yhdelle tai kahdelle päivälle, eli huvitteluun saa niin paljon aikaa kuin tarvitsee.

Rannekkeilla pääsee myös katsomaan huvipuiston iltakonsertteja, joten viihdettä on luvassa koko rahalla. Puistojen laitteet ja muut huvittelumahdollisuudet ovat porrastettuja iän ja pituuden mukaan, jotta jokainen voi pitää turvallisesti hauskaa. Tykkimäen kolmessa puistossa on jokaisella aihetta riemuun!

Vinkkinä mainittakoon, että saat rannekkeet helpoiten verkkokaupasta ja pääset nopeammin huvittelemaan.