Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Tykkimäen huvipuisto

Tykkimäki – kolmin verroin hauskempaa

Tykkimäki- Tule viettämään kesän paras päivä!

Jaa somessa

Vauhtia koko perheelle myös kesällä 2020
 

Päättäjäiset

Tykkimäen huvipuiston kesäkauden päättäjäisiä vietetään lauantaina 12.9. Huvipuiston portit ovat avoinna 11–22 eli päättäjäispäivänä voit huvitella laitteissa melkein kellon ympäri!

Hauskojen pelien ja hurjien laitteiden lisäksi päättäjäispäivänä voit nauttia huvipuiston ja hämärtyvän kesäillan upeasta tunnelmasta.

Päiväranneke: 27€ nettikioskista / 29€ lippukassalta.
Iltaranneke: 18€. Myynnissä vain lippukassoilta, kello 16:00 alkaen.
Alle 90 cm pitkät huvittelijat maksutta.

Päättäjäispäivä päättyy perinteitä kunnioittaen näyttävään ilotulitukseen!

Tykkimäen kaikki kolme puistoa palvelet huvittelijoita myös kesäkaudella 2020. Löydät täältä tietopaketin sujuvaa huvipuistopäivää varten. Samalta sivulta näet lisätietoja huvipuiston erikoisjärjestelyistä kesäkautta 2020 varten.

Huvipuiston, Aquaparkin ja Actionparkin aukioloajat ja hinnaston kesälle 2020 näet täältä.
 
Tykkimäki suosittelee ostamaan rannekkeet etukäteen verkkokaupasta, jotta asiakas voi varmistaa sisäänpääsyn huvipuistoon haluttuna ajankohtana.Tilaa ranneke kätevästi nettikioskista. Kesäkaudella 2020 huvipuistoon ei ole ilmaista sisäänpääsyä, vaan kaikki ostavat rannekkeen, joka  sisältää sisäänpääsyn ja kaikki huvipuiston laitteet pituusrajojen puitteissa.  Alle 90cm maksutta. Huvipuiston alueelle sekä muihin palveluihin otetaan rajallinen määrä asiakkaita kerrallaan. 

 Puistoissa on otettu huomioon kaiken ikäiset ja kokoiset, jotta jokaiselle löytyisi hauskaa tekemistä. Sitten kun päivä kääntyy iltaan, niin leirintäalueen mökit ovat ihan naapurissa.

Tykkimäen huvipuiston tarina ulottuu kahdeksankymmentäluvulle asti, mutta puistokokonaisuus on kehittynyt viime vuosina harppauksin. Itse huvipuistoon on tullut lähes vuosittain uusia huvittelumahdollisuuksia, kuten laitteita, Atreenalin-puisto ja elämysteatteri.

Polskuttelijan unelma

Vesipedoille löytyy puistokokonaisuudesta aivan oma osasto Aquaparkin muodossa. Hyppää vesiliukumäkeen tai anna kaatuvan vesitynnyrin kastella sinut oikein kunnolla! Nuoremmat polskijat voivat huvitella kahluualtaan vesisuihkuissa ja uimisen välissä vatsat täyttyvät ravintola Loiskeessa.

Aquaparkissa on helppo viettää touhukas vesipäivä, eikä tekeminen tule loppumaan kesken. Vesipuisto on kävelymatkan päässä huvipuistosta ja aivan Käyrälammen rannalla.

Riemua ympäri vuoden

Vaikka sadesää yllättäisi tai talven viima puhaltaisi, niin vauhdikas tunnelma ei sammu Actionparkissa. Sisäpuisto on auki koko vuoden ympäri ja siellä riittää tekemistä kaiken ikäisille. Prisman rakennuksessa sijaitsevassa puistossa on mahdollista temppuilla trampoliineilla, hypätä vaahtomuovimereen ja treenata eri liikuntamuotoja. Actionparkista löytyy tekemistä myös aikuisille, joten kenenkään ei tarvitse arastella siirtymistä hupivaihteelle.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.