Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Ruokarouvan tytär Kouvolan teatteriin

Kouvolan Teatterin kevätkaudella ensi-iltansa saa odotettu Ruokarouvan tytär – musiikkinäytelmä, mutta ohjelmistosta löytyy jälleen myös paljon muuta mielenkiintoista teatterin ja kulttuurin ystäville.

Jaa somessa

Kouvolan Teatteri kantaesittää  Ruokarouvan tytär –musiikkinäytelmän helmikuussa 2018 Näytelmä perustuu Enni Mustosen tuoreeseen kirjaan, joka jatkaa suosittua Syrjästäkatsojan tarinoita –sarjaa (Otava).

Toiveikas tarina kertoo ystävyydestä, sisaruudesta sekä äidistä ja tyttärestä – naisista, jotka yhdessä suuntaavat kohti muutosta. Päähenkilöksi nousee nyt täysihoitolan omistajaksi kohonneen Ida Erikssonin tytär Kirsti. Aikansa historiaa eläväksi tekevästä näytelmästä nauttii myös kirjasarjaa tuntematon yleisö.

Näytelmän ohjaa Sini Pesonen ja sävellykset ovat Iikka Kahrin. Rooleissa mm. Emma-Sofia Hautala.

Kaikki tuntuu olevan mahdollista nuoruudessa, etenkin iloisella 20-luvulla!

Naisylioppilaat, polkkatukka, uudet aatteet! Kirstin, huolettoman perhetytön, elämä katkeaa kuitenkin yllättävään menetykseen. Vahvan mallin Ida-äidiltään saaneena hän lähtee Pariisiin opiskelemaan ja uutta alkua etsimään, mutta suuri kaupunki ei tarjoa helppoa unelmaa. Itseään, tai rakkautta ei ehkä tarvitsisi etsiä niin kaukaa? Millaisen perspektiivin asiat saavat myöhemmin? Mukana vilahtelee tuttuja henkilöitä Olavi Paavolaisesta aina Coco Chaneliin. Ensi-ilta 8.2.2018.

Ruokarouvan Menu & taidetta & teatteri. Ryhmille Moision taide- ja pitokartanon ja teatterin paketti.

Hotelli & teatteripaketit: Original Sokos Hotel Vaakuna ja Hotelli Cumulus

Pesärikko – klassikkodraaman tulkinta valtakunnallisena teatteriyhteistyönä

"Mitä ihmisekki siitä sanoos?"

Usean teatterin yhteistyönä syntyvä Pesärikko kohahduttaa! Berliinissa harjoiteltava teos tarjoaa yleisölle mahdollisuuden nähdä aivan uusi ensemble näyttämöllä. Vahvaa näyttelijäntyötä juhlistavissa rooleissa mm. Sara Melleri ja Veli-Matti Karén. Dramatisointi ja ohjaus on taiteilijaprofessori Mikko Roihan. Teos saa ensi-iltansa Berliinissä, ja sen jälkeen kussakin yhteistyöteatterissa.

Armi rakastuu Olaviin, karkaa kotoaan ja muuttaa eteläpohjalaiseen Larvan taloon. Tuoreen avioparin elämänmenon sanelee kuitenkin vanhempi sukupolvi: Olavin äiti Laimi ja sänkyyn sidottu Ilmi-täti.

Paksun huumorin värjäämä tarina näyttää, miten vahvuus voi ajaa sivuun elämästä - tai olla vapauden jyvä. Pesärikko kertoo suomalaisen naisen ja perheen tarinaa. Se kertoo miehistä jotka eivät jaksa tunteittensa kanssa. Ja naisista, jotka tekevät omia ratkaisujaan. Ensi-ilta 22.11.2017.

Koe riemastuttavien ystävysten, Maukka-kissan ja Väykkä-koiran, seikkailu teatterissa!
Maukka, Väykkä ja suuri seikkailu ensi-ilta 19.4. Koko perheen näytelmä puhkuu hyvää mieltä, tanssia ja laulua.

Ohjelmistossa jatkaa keväällä 2018

Satumaa-musikaalin huumaa

"Lennä laulu sinne, missä siintää satumaa, sinne, missä oma armain mua odottaa. Lennä laulu sinne lailla linnun liitävän, kerro että aatoksissain on vain yksin hän."  Unto Mononen (1930-1968)

Tangossa soi rakkaus, suru, onni ja kaipaus. Tähän sävyyn sukelletaan rakastettujen kappaleiden sekä säveltäjä Unto Monosen elämäntarinan myötä. Ensi-ilta 2.9.2017

Näytelmä joka menee pieleen

Näytelmä joka menee pieleen – Lontoolaisen pikkupubin näyttämöltä suuren näyttämön mittasuhteisiin ja maailmanmaineeseen kivunnut ja huippupalkintojakin kahminut farssi.

Näyttelijäseurue on päättänyt kerrankin onnistua, ensi-ilta "Murha Havershamin kartanossa" on valmis alkamaan! - Mitä nyt pari teknistä pikkuseikkaa vaatisi vielä vähän viimeistelyä…

Niinpä niin. Tästä alkaa aivan todellinen jännitysnäytelmä, sillä homma karkaa herkullisesti käsistä. Kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Lavasteet horjuvat ja hajoilevat, eivätkä näyttelijät ole rooleissaan sen luotettavampia. Murhamysteeristä kehkeytyy virkistävä tapahtumien vyöry, joka todella vie huolet mukanaan!

Maamme ykkösrivin farssiohjaaja Mika Nuojuan rytmittämä uskomattoman hullu naurupommi tarjoaa hillitöntä tilannehuumoria sekä hyvän syyn jättää kotisohva yhdeksi illaksi.

Alkuperäisteos The Play That Goes Wrong, mm. parhaan comedian Oliver-palkinto 2015.  Ensi-ilta 3.11.2017.

Kevätkauden vierailuesitykset

22.2. Miehen käyttöopas
1.3. TubeTour
21.3. Lasillinen Juicea
30.4. Saikkua, kiitos!
4.5. Hei, kelaa!
4.5. ja 5.5. Kiviä taskussa
 

Kevätkauden vierailut [Klubi] näyttämöllä

7.3. The Beatles Story Band
8.3. Norma John
9.3. Impro-klubi
13.4. Normaali