Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Tykkimäki Campingillä majoitut mukavasti loamamökissä

Kun päivä ei vain riitä

Tykkimäellä riittää nähtävää ja koettavaa. Onneksi Tykkimäki Campingillä majoitut mukavasti ympäri vuoden.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Muutamankin kerran on kuultu Tykkimäen huvipuistossa lapsen suusta vieno pyyntö: ”Eihän lähdetä vielä!” Aika vierähtää nopeasti, ja olisi vielä ehdittävä vesipuisto Aquaparkiin.

Ei hätää, on olemassa ratkaisu. Sen nimi on Tykkimäki Camping.

Luonnonkauniilla paikalla Käyrälammen äärellä, vesipuiston ja huvipuiston välimaastossa sijaitseva Tykkimäki Camping vuokraa lomamökkejä ja pikkuruisia leirintämökkejä. Karavaanareille on tarjolla sähköliitännällä varustettuja matkailuvaunupaikkoja. Reipashenkisimmät leiriytyvät telttaan. 

Tykkimäki Camping on leirintä- ja retkeilyalue Käyrälammen rannalla, aivan Tykkimäen huvipuiston ja Aquaparkin vieressä. Alueella on hyvät palvelut, lomamökkejä, leirintämökkejä, hyvät matkailuvaunupaikat sekä luonnonkauniita paikkoja leiriytyjille.

Sesongin ulkopuolella ovat vuokrattavissa lomamökit (4 kpl), matkailuajoneuvojen kausipaikat ja saunatilat. Saunatiloihin saa tuoda omat ruuat ja juomat. Sesongin ulkopuolella vaunupaikat ennakkovarauksella camping@tykkimaki.fi tai p. 05 321 1226.

Puistohyppelyllä ilo irti

Tykkimäki Camping myy Park Hopper -lomapakettia, johon kuuluu kahden vuorokauden majoitus ja kaksi Park Hopper -ranneketta, joilla voi hypätä Tykkimäen huvipuiston ja Aquaparkin väliä rajattomasti rannekkeen voimassaoloaikana.

Lisärannekkeita voi ostaa erikseen. Park Hopper -rannekkeen lisäksi tarjolla on erillinen ranneke huvipuistoon ja erillinen Aquaparkiin.

Aquaparkin yhteydessä oleva Rantakioski ja ravintola Loiske palvelevat myös leirintäalueen asiakkaita, ellei sitten itse halua valmistaa ruokaa vaikkapa vieressä olevan Käyrälammen uudella piknik-alueella.

Savusauna illan päätteeksi

Tykkimäki Campingin kuuden hengen mökit ja neljän hengen leirintämökit palvelevat niin perheitä kuin kaveriporukoita. Lomamökeissä on täysin varustellut keittiöt ja omat saunat.

Tekemistä riittää. Leirintäalueella voi pelata minigolfia ja tennistä tai vuokrata kajakin, inkkariveneen tai soutuveneen.

Viereisellä Käyrälammen uimarannalla on uusi beach volley -stadion, jossa on kaksitoista rantalentiskenttää. Illan päätteeksi pääsee nauttimaan Tykkimäki Campingin savusaunan löylyistä.

Ja jos matkassa on koiria, on heille Käyrälammella ihan oma ylellinen ja yksityinen uimarantansa.