Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Jalkapallon MM-Kisat Pietarissa

Jalkapallon MM-kisat täyttävät vuonna 2018 kisakaupungit Venäjällä, mutta Pietariin suuntaavat kisaturistit voivat majoittua mukavasti ja turvallisesti Kouvolassa!

Jaa somessa

Suomen itäinen naapuri isännöi Jalkapallon MM-kisoja ja mikäs sen mukavampaa, kuin majoittua kätevästi Kouvolassa ja suunnata Allegron avulla Pietariin nauttimaan kisaviihteestä. Samalla säästä majoituksessa selvää rahaa, kun et joudu maksamaan kisakaupunkien kohonneita hintoja. Kannattaa myös muistaa, että Tolstoi-junalla pääset helposti ja mukavasti Moskovaan asti.

Pietarin pelipäivät ovat 15.6., 19.6., 22.6., 26.6., 3.7., 10.7. ja 14.7.2018.

Kouvolasta pääsee kätevästi ja nopeasti Pietariin Allegrolla neljä kertaa päivässä ja kisojen aikana ajetaan myös ylimääräisiä junavuoroja.  Junalla kisoihin matkustavat eivät tarvitse erikseen viisumia, vaan voivat matkustaa viisumivapaasti. Junamatkustajan tulee ostaa lippu kisoihin, rekisteröidä se ja hankkia kuvallinen Fan ID.

Lisätietoja viisumivapaasta junamatkustamisesta ja lisävuoroista saat VR:n nettisivuilta.

Junalla kisoihin matkustavat eivät tarvitse erikseen viisumia. Junamatkustajan tulee ostaa lippu kisoihin, rekisteröidä se ja hankkia kuvallinen Fan ID.

Majoitus Kouvolan keskustassa

Kouvolan suurimmat hotellit, Original Sokos Hotel Vaakuna ja Cumulus sijaitsevat aivan Kouvolan keskustassa ja matkakeskus on vain pienen kävelymatkan päässä. Kisapäivän jälkeen hotellin pehmeä vuode ja keskustan ravintolat ovat siis heti lähellä, kun hyppäät Allegrosta.

Samalla kun käyt Pietarissa nauttimassa maailmanluokan jalkapallosta, niin voit nauttia maailmanluokan matkakohteista Kouvolassa, kuten Tykkimäen huvipuistosta, Repoveden kansallispuistosta ja UNESCOn Maailmanperintökohteesta.