Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Tule joulu kouvolalainen

Tip-tap-tip-tap-tipe-tipe-tip-tap…

Jaa somessa

Ikkunan takana on useaan otteeseen vilahtanut punainen myssy ja ikkunan takana on nähty myös pikkiriikkisiä jalanjälkiä. Jep, tontut ovat taas lähteneet tarkkailukierrokselle, mutta onneksi meillä Kouvolassa ovat kaikki kilttejä. Aattona kuusen alta siis tuskin paljastuu risuja, ainakaan toivottavasti.

Ympäri kaupunkia on reilusti erilaisia tapahtumia, joiden avulla voit virittäytyä jouluiseen tunnelmaan. Samalla voit pohtia, että mitä siltä joulupukilta voisi tänä vuonna toivoa? Josko Korvatunturille menevään kirjeeseen lisäisi esimerkiksi paikallisia tuotteita ja herkkuja?

Jos tuntuu, että perinteiset joulumenot alkavat kyllästyttää, niin huoli pois! Kouvolassa nimittäin riittää menoa ja musiikkia myös ennen joulua.

Pukki shoppailee Showroomissa

Kouvolalaisten erikoisliikkeiden yhteinen liiketila, Manski Showroom avautuu jälleen.Tilaan on tulossa oheistapahtumia, ja joulukuussa tavattavissa on Joulupukki. Showroomilla on myös Kouvolan nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksen piste. Showroom on avoinna 22.12. asti.

1.11. -23.12. Mustilan joulupuoti palvelee  asiakkaita nyt kahdessa paikassa. Joulupuoti löytyy Mustilasta Viinipuodin ja Viinituvan yhteydestä  kuten ennenkin, ja nyt myös Mustilan vanhalta koululta (Alppiruusuntie 99).

Joulunajan musiikkia

pe 22.12. klo 19:00 Kerro mulle mitä joulu on, Maria-sali
 la 23.12. klo 15:00 ja 19:00 Melkein perinteinen joulukonsetti Valkealassa

Kouvolan seurakuntien monet jouluisat tapahtumat löydät heidän verkkosivuiltaan. Voit myös virittäytyä joulun tunnelmaan Jouluradion avulla. Radio vain taajuudelle 94.4., niin pääset heti jouluisaan tunnelmaan. 

Uudenvuoden vastaanotto

Kouvolan perinteinen uudenvuoden vastaanotto järjestetään jälleen Kuusaankoskella. Kello 20:00 starttaava ilotulitus tarjoaa viihdettä koko perheelle, mutta luvassa on myös paljon muuta mukavaa. 

Toista ilotulitusta voi ihastella kaupungin keskustassa, vuoden vaihtuessa puolen yön aikaan. Kouvolan liikemiesyhdistys järjestää ilotulituksen paikallisten yritysten kanssa ja toivottaa näin alkavan vuoden 2018 tervetulleeksi.

Sen jälkeen voitte jatkaa porukassa juhlimista kaupungin ravintoloissa ja baareissa.