Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Extreme kesä 2018 tulossa

Vauhtia ja extremeä Kouvolan kesässä 2018. Suunnistuksen SM-keskimatkan kisat, ExtremeRun, Kymi GP-kansainvälinen ravitapahtuma, pesäpallon Tenavaleiri ja golf junioreiden SM-joukkuekilpailut. Extremeä löytyy varmaan myös Dekkaripäiviltä. Ja karjalaisten laulut kajahtavat kesäkuussa. Lisäksi taikuutta, kesäkonsertteja, markkinoita ja mitä kaikkea.

Jaa somessa

Kesällä 2018 Kouvolassa riittää tapahtumia ja melkettä. Pysy kuulolla, tiedotamme pikkuhiljaa lisää tulevista menoista ja meiningeistä.

ExtremeRun tulee Kouvolaan

Hyvän fiiliksen juoksutapahtuma ExtremeRun järjestetään ensimmäistä kertaa Kouvolassa ensi vuoden elokuussa. Vuodesta 2010 lähtien järjestetty tapahtuma on kerännyt vuosittain yli 10 000 juoksijaa neljällä eri paikkakunnalla ja on yksi Suomen suurimmista juoksutapahtumista. Kouvolaan odotetaan saapuvan 2 500 juoksijaa. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään seitsemällä eri paikkakunnalla. Ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Kouvolan ExtremeRun juostaan lauantaina 18.8. ja Lasten ExtremeRun sunnuntaina 19.8.2018. ExtremeRun tunnetaan hupimielisenä juoksutapahtuma. Teemaan kuuluu oman maun mukainen pukeutuminen ja rento asenne. Tapahtumassa radalle on rakennettu erilaisia kiipeily-, ryömintä-, vaahto- ja vesiesteitä.

Muutakin extremeä on tulossa Kouvolan kesässä

Toukokuussa kisataan suunnistuksen SM-keskimatkan kisa lauantaina 26.5. Kilpailukeskus tulee Vuohijärven urheilukentälle ja rasteja haetaan sen lähimaastosta. Kisaan odotetaan yli 2 000 kilpailijaa.

Kesäkuun jo perinteisten Dekkaripäivien 8.- 9.6. ja kansainvälisen Kymi GP-ravitapahtuman 15. - 17.6. lisäksi tuhannet juuriltaan karjalaiset kävijät valloittavat kesäkuussa Kouvolan. Karjalaiset Kesäjuhlat  vietetään 15. - 17.6.2018. Kolmipäiväinen tapahtuma kerää vuosittain arviolta 6 000 – 8 000 kävijää. Karjalaisuus tulee näkymään varsinaisten juhlamenojen lisäksi kaupungin keskustassa mm. karjalaisessa katulaulutapahtumassa ja juhlakulkueessa.

Suomalaisen musiikin suurtapahtuma, Iskelmäkesä, saapuu ensimmäistä kertaa Kouvolaan 6.7. - 7.7. Musiikkifestareilla nähdään koko kansan suosikkeja, kuten Kouvolasta ponnistava Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.

Heinäkuussa syöttö nousee ja pallo lentää valtakunnallisella pesäpallon Tenavaleirillä. Leiri tuo Kouvolaan yli 100  juniorijoukkuetta ja noin 1 500 junnupesäpalloilijaa eri puolilta Suomea. Tenavaleirin ajankohta on 8. - 13.7.2018.

Taikuutta ilmassa on 27. - 29.7.2018 perinteisten Taikapäivien aikana. Ja Tykkimäen huvipuiston kesäkonsertit kutsuvat heinäkuisina torstai-iltoina.

Eikä tahti hiljene vielä elokuussa. 1.-3.8. Eerolan golfkeskuksessa järjestetään junioreiden SM-joukkuekilpailut. Muuta elokuun ohjelmaa ovat mm. Wiipurintien markkinat 4. - 5.8., Taiteiden Yö 17.8. ja Soihtujen Yö Vuohijärvellä 18.8.2018. Kansanooppera Aleksanteri II aikaan saa myös ensi-iltansa elokuussa.

Tapahtumien lisäksi Kouvolasta pääset helposti ja kätevästi Pietariin nauttimaan jalkapallon MM-kisoista. Kisojen aikana majoitut mukavasti ja turvallisesti Kouvolassa.

Lisää kerromme sitä mukaa, kun saamme lisätietoja tulevasta. Pysy siis linjoilla.