Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Tapahtumia Kouvolassa

Tapahtumia Kouvolassa

Kouvolan kesään mahtuu monenlaisia tapahtumia koko perheelle. Hikoiletko ExtremeRunissa, fiilisteletkö IskelmäKesässä vai rentoudutko vain markkinoilla?

Jaa somessa

Kouvolan kesään mahtuu menoa ja meninkiä jokaiseen makuun ja koostimme niistä otannan alla olevaan listaan. Merkkaa tapahtumat kalenteriisi ja pyydä kaverisikin mukaan!

Kuten mainosmiehet niin oivaltavasti aikoinaan tokaisivat, eikä siinäkään vielä kaikki! Lisää tapahtumia, markkinoita ja myyjäisiä löydät VisitKouvolan nettisivujen tapahtumakalenterista ja muista tarkkailla myös VisitKouvolan sosiaalisen median kanavia, sillä tapahtumia voit seurata myös VisitKouvolan Facebook-sivulla

Kaupungin omien tapahtumien lisäksi kannattaa pitää mielessä Pietarissa pelattavat jalkapallon MM-kisaottelut. Naapurikaupungin hotellit ovat varmasti tupaten täynnä ja hinnat liikkuvat vain ja ainoastaan ylöspäin, joten kisojen aikana voit majoittua kätevästi Kouvolassa.

Kannattaa myös muistaa Kouvolan Matkailuoppaiden opastetut kävelykierrokset ja East of Helsinki viikko-ohjelmassa esitellyt takuulähdöt.

Elokuu

28.8. Ankkapurhan kummituskävely

Syyskuu

1.- 2.9. Pestoomarkkinat Elimäellä

7.9. Lepakot Ankkapurhan kulttuuripuistossa

8.- 9.9. Elimäen Lähiruokamessut 10-vuotta

Lokakuu

7.10. Perinteiset Markkinat

9.10.  Senioreiden Suhinat

Tässä vain pieni maistiainen siitä, mitä kaikkea kesällä on luvassa. Luonnollisesti myös syksyllä ja talvella Kouvolassa riittää nähtävää ja koettavaa, mutta nautitaan ensin Suomen suvesta.