Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Kouvolan keikkapaikat

Keikkakaupungin Joulu

Joulu on ihanaa aikaa, mutta välillä lanttulaatikko alkaa maistua puulta jo ennen aattoa. Onneksi Kouvolassa voi viettää pyhiä myös kaupungin keikkapaikoilla.

Jaa somessa

Sukulaiset, tuttavat ja kylänmiehet lähettävät kaikki kilpaa kutsuja tunnelmallisiin jouluiltamiin ja muihin perhejuhliin. Sitten kun jouluaatto koittaa, niin kinkkua tulee jo melkein korvista. Revi siitä nyt sitten joulumieltä.

Onneksi Kouvolassa ei tarvitse murehtia turhaan joulustressistä. Kaupungin keikkapaikat ovat myös ennen pyhiä pullollaan artisteja ja keikkoja, eli jätä lanttulaatikko suosiolla kotiin maustumaan ja lähde fiilistelemään hyvää musiikkia.

Jos nyt kuitenkin kaipaat myös perinteisiä joulunajan tapahtumia ja konsertteja, niin huoli pois. Kouvolassa ei tule pulaa niistäkään.

Rock City

Torin kupeessa sijaitseva Bar Downtown on paikallisten keskuudessa tunnettu keikkojensa lisäksi myös maistuvasta baarisapuskasta, kuten kanakoreista. Vielä ennen joulua Downtownin keikkakalenterista löytyvät 22.12. Maailmanloppu, Kuudes Silmä, Rue Morque ja Raatokärpäset.

Kouvolalaiset oppivat jo äidinmaidossa, että House of Rock on valtakunnan kovimpia keikkakohteista. Ennen kuin joulupukki saapuu keikkailemaan Kouvolaan, niin ”Horossa” esiintyvät 29.12. Turmion Kätilöt.

Puhelaulantaa

Paikallisen nuorison suosiossa suosituksi keikkapaikaksi muodostunut Bar Q tarjoilee myös ennen joulua mielenkiintoisen kattauksen keikkoja. Luvassa on ainakin 29.12. Jontti & Shaka – Rata-äänite 10v.

Kouvolan keskustan oma promenadi, eli Kävelykatu Manski on saanut pitkin syksyä kasvojenkohotusta ja ennen joulua kelpaa talsia kävelykadun toisessa päässä sijaitsevaan Amarilloon tanssimaan. Laita kalenteriisi ainakin 26.12. Tapsan Dancet at Amarillo Kouvola.

Viikate ja Viki

Yksi kouvolalaisen bileskenen kirkkaimmista tähdistä on ehdottomasti Mulligan’s. Korkkarit nousevat varmasti kattoon vielä ennen joulua, sillä ”Mullin” keikkakalenterista löytyvät 22.12. Aikakone.

Jäitkö vielä nälkäiseksi? Ei se mitään, keikkanälkään löydät lisää lääkettä kätevästi Kouvolan Sanomien artikkelista. Äläkä unohda tutustua Kouvolan tapahtumakalenterin tarjontaan.