Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Kouvolan keikkapaikat

Keikkakaupungin Joulu

Joulu on ihanaa aikaa, mutta välillä lanttulaatikko alkaa maistua puulta jo ennen aattoa. Onneksi Kouvolassa voi viettää pyhiä myös kaupungin keikkapaikoilla.

Jaa somessa

Sukulaiset, tuttavat ja kylänmiehet lähettävät kaikki kilpaa kutsuja tunnelmallisiin jouluiltamiin ja muihin perhejuhliin. Sitten kun jouluaatto koittaa, niin kinkkua tulee jo melkein korvista. Revi siitä nyt sitten joulumieltä.

Onneksi Kouvolassa ei tarvitse murehtia turhaan joulustressistä. Kaupungin keikkapaikat ovat myös ennen pyhiä pullollaan artisteja ja keikkoja, eli jätä lanttulaatikko suosiolla kotiin maustumaan ja lähde fiilistelemään hyvää musiikkia.

Jos nyt kuitenkin kaipaat myös perinteisiä joulunajan tapahtumia ja konsertteja, niin huoli pois. Kouvolassa ei tule pulaa niistäkään.

Rock City

Kouvolalaiset oppivat jo äidinmaidossa, että House of Rock on valtakunnan kovimpia keikkakohteista. Ennen kuin joulupukki saapuu keikkailemaan Kouvolaan, niin ”Horossa” esiintyvät 22.11. Mariska, 29.11. Death Hawks ja 5.12. Francine.

Puhelaulantaa

Paikallisen nuorison suosiossa suosituksi keikkapaikaksi muodostunut Bar Q tarjoilee myös ennen joulua mielenkiintoisen kattauksen keikkoja.

Kouvolan keskustan oma promenadi, eli Kävelykatu Manski on saanut jo joulukoristelun ja ennen joulua kelpaa talsia kävelykadun toisessa päässä sijaitsevaan Amarilloon tanssimaan. Laita kalenteriisi ainakin 

Yksi kouvolalaisen bileskenen kirkkaimmista tähdistä on ehdottomasti Mulligan’s. Korkkarit nousevat varmasti kattoon vielä ennen joulua, tarkista ”Mullin" esiintyjät.

Jäitkö vielä nälkäiseksi? Ei se mitään, keikkanälkään löydät lisää lääkettä kätevästi Kouvolan Sanomien artikkelista. Äläkä unohda tutustua Kouvolan tapahtumakalenterin tarjontaan.