Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Ystävänpäivä Kouvolassa

Be My Valentine

Ystävänpäivä on täydellinen tekosyy hemmotella ystävää, tai omaa rakasta. Kouvolassa riittää arjen pientä luksusta niin parhaille kamuille, kuin rakastavaisille!

Jaa somessa

Meren takana ystävänpäivänä muistetaan omaa rakasta, kultaa tai hanipöötä, mutta meillä Kouvolassa aivan yhtä tärkeitä ovat ystävät. Mitä mukavaa oikein keksittäisiin niille erityisen tärkeille tyypeille, jotka tekevät arjesta niin ihanaa?

Tässä on vain muutama esimerkki siitä, millaista arjen luksusta voit nauttia ystävien tai rakkaasi kanssa Kouvolan kulmilla. Nappaa siis vinkit talteen ja yllätä läheisesi pienellä annoksella arjen luksusta keskellä talvista helmikuuta.

Sporttiselle rakkaalle

Talviurheilusta pitävät ystävykset ja pariskunnat saavat ystävänpäivänä Mielakan Rinnekeskukselta kaksin verroin iloa irti, mutta pilkkahintaa. Tästä kiitos kuuluu loistaville ystävänpäivätarjouksille.
Nyt on aika soittaa sille kaverille/ystävälle josta et vähään aikaan ole kuullut ja pyytää hänet vaikka keilaamaan. 14.2. Ystävänpäivän henkeen koko päivän ratamaksu 15€ sisältäen kengät Happy Bowlingista.

Parhaalle kulttuurikaverille

Jos kaikkein paras kaverisi on enemmän kulttuurin perään, niin huoli pois. Kouvolan kulmilla pääsette nauttimaan niin maailmanluokan musiikista, kuin valovoimaisesta teatterista. Kymi Sinfoniettan muusikot esiintyvät Kuusankoskitalolla 14.2. Luvassa Dizzy Gillispie -ilta jossa mukana Jukka Perko trioineen virittää Dizzyn poskettomimmat klassikot uudelle aaltopituudelle.

Jos käy niin mukavasti, että ilta venyy pitkälle, niin pään voi painaa mukavasti tyynyyn keskustassa sijaitsevissa Original Sokos Hotel Vaakunassa . Lähdette sitten aamusella kotia kohti. Ja kouvolalaisille vinkki: Hotellilakanoista ja -aamupalasta nauttiessanne huomaatte, että arjesta irtautuminen ja lomailu onnistuu myös kotikaupungissa.

 

Herkuttele hanipöön kanssa

Herkkujen perään kuolaavat muruset ja ystävät ovat varmasti tyytyväisiä, jos pääsevät työ- tai koulupäivän jälkeen Papulaarin herkullisen kahvi- ja teevalikoiman ääreen. Ystäväiselle paikallista Kouvolan Lakritsin sydänmarmeladia, Voikkaalla paahdettua Lempee-kahvia, rakkauskonvehteja ja Kuusankoskella suunniteltuja kortteja ja magneetteja koivuvanerista!

Helpot irtopisteet saat poimittua pois kuljeksimasta, kun otat kahvitteluhetken kaveriksi saman katon alla toimivasta Nirvanasta rentouttavan hoidon.

Mikäli kotona, tai vaikka samassa työhuoneessa majailee oluiden ylin ystävä, niin miksi et veisi kaveria nautiskelemaan Gastropub Betonyn loistavasta tunnelmasta ja hyvästä olutvalikoimasta? Tokihan siihen oluen kaveriksi sopii mainiosti esimerkiksi burgeri. Tai kaksi.
Kouvolassa ei nälkä pääse yllättämään, lue lisää ravintola tarjonnasta, monilla  ystävänpäivätarjouksia!

Näillä vinkeillä saat varmasti omaan kultaan tai työkaveriin lisää virtaa. Muista, että ystävää kannattaa muistaa, myös juhlapäivien ulkopuolella.