Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Ystävänpäivä Kouvolassa

Be My Valentine

Ystävänpäivä on täydellinen tekosyy hemmotella ystävää, tai omaa rakasta. Kouvolassa riittää arjen pientä luksusta niin parhaille kamuille, kuin rakastavaisille!

Jaa somessa

Meren takana ystävänpäivänä muistetaan omaa rakasta, kultaa tai hanipöötä, mutta meillä Kouvolassa aivan yhtä tärkeitä ovat ystävät. Mitä mukavaa oikein keksittäisiin niille erityisen tärkeille tyypeille, jotka tekevät arjesta niin ihanaa?

Tässä on vain muutama esimerkki siitä, millaista arjen luksusta voit nauttia ystävien tai rakkaasi kanssa Kouvolan kulmilla. Nappaa siis vinkit talteen ja yllätä läheisesi pienellä annoksella arjen luksusta keskellä talvista helmikuuta.

Sporttiselle rakkaalle

Talviurheilemaan tai avantoon voit pulahtaa esimerkiksi Tykkimäen Saunalla, jonka kahviosta saat saunomisen lomaan myös virvokkeita, eli löylyissä viihtyy helposti useamman tunnin.

Nyt on aika soittaa sille kaverille/ystävälle josta et vähään aikaan ole kuullut ja pyytää hänet vaikka keilaamaan. Varaa hohtokeilailurata Happy Bowlingista, ei hassumpi tapa viettää yhteistä iltaa.

Herkuttele hanipöön kanssa

Herkkujen perään kuolaavat muruset ja ystävät ovat varmasti tyytyväisiä, jos pääsevät työ- tai koulupäivän jälkeen Papulaarin herkullisen kahvi- ja teevalikoiman ääreen. Ystäväiselle paikallista Kouvolan Lakritsin sydänmarmeladia, Voikkaalla paahdettua Lempee-kahvia, rakkauskonvehteja ja Kuusankoskella suunniteltuja kortteja ja magneetteja koivuvanerista!

Helpot irtopisteet saat poimittua pois kuljeksimasta, kun otat kahvitteluhetken kaveriksi saman katon alla toimivasta Nirvanasta rentouttavan hoidon. 
Kouvolassa ei nälkä pääse yllättämään! Vietä ystävänpäivää hyvän ruoan äärellä ihanassa Kymin Huvilassa, tai jos haluat viettää Ystävänpäivän kotosalla tilaa ennakkoon herkullinen brunssikassi kotiin.
Myös 2Mums ravintolasta saat tilattua Ystävänpäiväbrunssi tai  lue lisää ravintolatarjonnasta ja ystävänpäivätarjouksista.

Kauppakeskus Veturissa vietetään kokonaista ystäväviikonloppua!

Jää yöksi

Jos käy niin mukavasti, että ilta venyy pitkälle, niin pään voi painaa mukavasti tyynyyn keskustassa sijaitsevissa Original Sokos Hotel Vaakunassa . Lähdette sitten aamusella kotia kohti. Ja kouvolalaisille vinkki: Hotellilakanoista ja -aamupalasta nauttiessanne huomaatte, että arjesta irtautuminen ja lomailu onnistuu myös kotikaupungissa. Orilammen lomakeskukselta voi tilata viikonlopulle Armaani paketin kahdelle! Tai varaa koko viikonloppu tunnelmallisesta mökistä Kouvolasta.

Näillä vinkeillä saat varmasti omaan kultaan tai työkaveriin lisää virtaa. Muista, että ystävää kannattaa muistaa, myös juhlapäivien ulkopuolella.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.