Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Karjalaiset Kesäjuhlat Kouvolassa

Karjalaiset Kesäjuhlat

Leppoisa tunnelma täyttää Kouvolan, kun Karjalaiset Kesäjuhlat saapuvat kaupunkiin 15.6. – 17.6.

Jaa somessa

Karjalan Liiton vuosittainen suurtapahtuma, Karjalaiset Kesäjuhlat, rantautuvat tänä kesänä Kouvolaan. 

Kolmipäiväiseen juhlaan odotetaan tuhansia vieraita ja kaupunki täyttyy silloin luonnollisesti tapahtuman tuomasta ohjelmasta, mutta myös hyvästä fiiliksestä. Tai noh, hyvää fiilistä Kouvolassa toki riittää aina, mutta juhlien aikaan sitä on tarjolla extra-annos!

Erilaisia majoitusvaihtoehtoja voit tarkastella VisitKouvolan sivuilta. Tapahtuman aikaan kaupunki täyttyy juhlijoista, joten olethan hyvissä ajoin liikenteessä. VisitKouvola ei voi tehdä varauksia majoitusliikkeisiin, mutta meiltä voi toki aina kysyä vinkkejä eri vaihtoehdoista.

Nähtävää ja koettavaa koko perheelle

Kesäjuhlien ohjelmassa on ainakin katulaulua, erilaisia näyttelyitä ja näyttävä juhlakulkue kaupungin keskustassa. Tapahtumapaikkoihin kuuluvat esimerkiksi Lumon Areena ja Urheilupuisto, Poikilo museot ja Kouvola talo ja Kouvolan pääkirjasto.

Lisätietoa tapahtumasta, saat Karjalan Liiton nettisivuilta. Muista myös tarkkailla tapahtuman Facebook-sivuja, niin pysyt varmasti ajan tasalla tapahtuman ohjelmasta.

Kesäjuhlat eivät toki ole kesän ainoa tapahtuma Kouvolassa. Muista tarkkailla VisitKouvolan nettisivuja ja sosiaalisen median kanavia, niin pysyt kärryillä kaikista Kouvolan tapahtumista.

Kesäjuhlien aikaan Kouvolassa riittää vilinää, sillä samaan aikaan ravataan myös perinteinen Kymi GP.