Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Tapahtumakesän avaus

Kouvolan oma Oxford Street, kavereiden kesken Kävelykatu Manski, sai uuden ilmeen ja avajaisia vietetään  perinteisen Muodin Yön yhteydessä 27.4.

Jaa somessa

Pitkin syksyä ja talvea remontoitu Kävelykatu Manski saa juhlavat avajaiset ja samalla sukelletaan perinteisen Muodin Yön tunnelmaan. Uusitun tasaisen kivetyksen ansiosta Manskilla liikkuminen on entistä helpompaa ja mukavampaa. Kävelykatu saadaan myös pidettyä talvisin helpommin sulana, eli liikkuminen on myös liukkailla keleillä mukavampaa.

Juhlahumua

Avajaiset starttaavat perjantaina 27.4. kello 17:00. Paikalla kannattaa olla heti alkuillasta, kun juhlallisuudet alkavat. Kouvolan kaupunginjohtaja, Marita Toikka, avaa uudistuneen Kävelykatu Manskin ja luvassa on myös juhlalliseen tyyliin nauhan leikkaus ja avajaisfanfaari. Kävelykatumme saa siis hienon startin kevääseen ja kesään.

Perinteiseen tyyliin luvassa on myös musiikkia ja muotinäytös. Illan kruunaa suomalaisen poptaivaan nouseva tähti, kouvolalainen Aleksanteri Hakaniemi, kello 20:00. Lisätietoja tapahtumaillan ohjelmasta saat Kouvolan Ydinkeskusta ry:n nettisivuilta.

Muodin Yön kanssa juhlittavat avajaiset ovat erinomainen tekosyy sukeltaa syvälle keskustan palveluiden pariin. Miltä kuulostaisi paras mojito päiväntasaajan tällä puolella, herkullinen illallinen tai gastropubin leppoisa tunnelma? tai shoppailuterapia? No erittäin loistavaltahan ne kuulostavat!

Ravintoloiden, kahviloiden ja kauppojen lisäksi lapsiperheiden kannattaa muistaa vierailla keskuspuistossa sijaitsevassa uudessa leikkipuistossa.

Tapahtumakesä aivan nurkan takana

Eivätkä mielenkiintoiset tapahtumat tietenkään lopu tähän. Muista tarkkailla VisitKouvolan nettisivuja ja somekanavia, niin pystyt aina kärryillä millaisia tapahtumia ympäri Kouvolaa on luvassa. Kesä on tapahtumien kulta-aikaa ja silloin Kouvolan keskusta täyttyy niin karjalaisista, kuin suomalaisen musiikkimaailman tähdistä.