Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kesäteatteri - kulttuuria matalalla kynnyksellä

Naurua, laulua ja suuria tunteita! Kaikkea tätä ja vielä vähän lisää kouvolalaisen kesätaivaan alla kesäteattereissa!

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Kouvolalaisia ja matkailijoita hellitään jälleen kesäteattereilla  kesällä 2022, sillä kulttuurin nauttiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nautinnollista! Kesäteatteria on nimittäin tarjolla joka niemen notkossa, usean eri näytelmän verran.

Kesäkuussa esitetään Paperimylläri-kansanooppera Kymin Ruukin rannassa Kuusankoskella.
Kansanoopperan tuottaa Kymijoen esittävän taiteen tuki ry ja se on suuren yhteistyön tulos. Lavalle nousee n. 60 paikallista esiintyjää: kuorolaisia, näyttelijöitä ja soittajia. Käsikirjoitus on Jouni Sjöblomin ja kansanoopperan ohjaajan Kimmo Lavasteen yhteistyötä.
 

Tänä kesänä Korvenkylän kesäteatterissa  nauru raikaa ja lanteet vatkaa kun näyttämölle rymistävät niin tutut kuin uudetkin kasvot. Luvassa on Matin ja Tepon musiikin ympärille kirjoitettu ihmissuhdekomedia Kaiken takana on nainen. Näytelmän pääparina Kirstinä ja Einona näemme Tuula S. Anttilan ja Jukka Mörskyn.

Ensi-ilta 1.7. Esitykset klo 19 ja sunnuntaisin klo 17.

Jaalan Kesäteatteri on toiminut vuodesta 1989 Jaalan Liikasenmäen museoalueella Nuorisoseuran näytelmien parissa. Heinäkuussa 2022 kesäteatterissa nähdään näytelmä Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset.

Kesäteatteria Virtakiven Saunalla: Vapaa teatteriryhmä esittää elokuussa  Äidinmaa-nimisen näytelmän.Fyysistä teatteria, kansanrunoutta ja musiikkia yhdistävä ÄIDINMAA-esitys tuo teatteria Voikkaan Virtakiven kauniiseen jokimaisemaan. Kantaesitys Virtakiven Saunan Kiviareenalla keskiviikkona 10.8.2022 klo 19. Muut esitykset 11.-14.8.  Lisätiedot: Milja Marttila p. 0445128961 / aidinmaa.info@gmail.com

Valkealan Kesäteatteri toimii viihtyisällä Hirsmäen museoalueella Valkealassa tarjoten kesäisen teatterikokemuksen joka kesä.

Tirvan Kesäteatteri sijaitsee Tirvan tanssilavan yhteydessä. Kyläyhteisön yhteinen teatteriponnistus on kesäteatterikulttuuria.

Lisää tietoa Kouvolan teattereista ja harrastelijateattereista on kerätty Kouvolan kaupungin sivuille.