Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Kesäteatteri - kulttuuria matalalla kynnyksellä

Naurua, laulua ja suuria tunteita! Kaikkea tätä ja vielä vähän lisää kouvolalaisen kesätaivaan alla kesäteattereissa!

Jaa somessa

Kouvolalaisia ja matkailijoita hellitään jälleen kesäteattereilla  kesällä 2019, sillä kulttuurin nauttiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nautinnollista! Kesäteatteria on nimittäin tarjolla joka niemen notkossa, usean eri näytelmän verran.

Tänä kesänä Korvenkylän kesäteatterissa soi Juha Tapion hitit, kun Kaksi puuta -musiikkikomedia kertoo hauskan ja romanttisen tarinan jäyhästä läänin nuohoojasta ja hänen taiteilijanaapuristaan. Ensi-ilta 28.6. ja esitykset jatkuvat 24.7. asti.

Helteisen heinäkuun ensi-illat

12.7.-7.8. Kouvolatalon ulkoilmalavalla esitetään musiikkipainoitteinen esitys " Se on Niemiin Moro ", joka on tarina Niemisestä, joka on niinku kaikki muutkin. Ja ihmisistä, jotka ovat... no omasta mielestään niinku kaikki muutkin.Tästä tarinasta ei hauskoja, ja tunnistettavia, tapauksia tai tapahtumia puutu!  Esityksen toteuttaa JOOJAn kesäteatteriproduktio.

Jaalan nuorisoseuran kesäteatteri esittää tänä kesänä Antti Hopian farssin Sulle nauran neiti kesäheinä eli Eino Leino pyjamassa.
Ensi-ilta ke 3.7.

Kuusankosken Kettumäellä Senioriteatteri Koskirentukat viihdyttää esityksellään Maunukselan pajalla, Enomaan potilaana 17.-28.7.

Valkealan kesäteatterissa Valkealan nuorisoseura esittää: Muistojen bulevardi- Säkeistöjä Laila Kinnusen elämästä.
Esitykset ajalla 19.7.- 11.8.

Iitin Harrastajateatteri esittää kesällä 2019 Aapelin romaaniin perustuvan näytelmän Siunattu hulluus. Ohjaajana Kimmo Rämä
Ensi-ilta pe 5.7.

Tirvan nuorisoseuran kesäteatterin esitys on Markku Pölösen käsikirjoitukseen perustuva Onnenmaa, ensi-ilta pe 5.7. klo 19.00 ja muut esitykset ajalla 8.-7.-1.8.

 Kymijoen esittävän taiteen tuki ry: Kansanooppera Aleksanteri II:n aikaan. Elimäen museonäyttämöllä 10. - 26.8.2018.
 

Elokuun yöt

Elimäen kesäyössä puolestaan raikaa Kansanooppera Aleksanteri II:n aikaan 3.-18.8.
Aleksanteri II:n aikaan -kansanoopperaa toinen esityskesä aloitetaan juhlallisesti Mustilan puukoulussa lauantaina 3.8.2019 klo 16 kansanoopperaa käsittelevällä seminaarilla, johon puhujiksi saapuvat dosentti, akatemiatutkija Liisamaija Hautsalo Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta sekä paikallishistorian asiantuntija Eeva-Liisa Oksanen. Illan huipentaa klo 20 alkava uuden esityskauden avausnäytös.

Myllykoskella Jokivarren Teatterin Risteys -näytelmä saa ensi iltansa torstaina 8.8 kello 22.

Kouvolan museokorttelissa Mikä? teatteri tuo viihdettä elokuisiin iltoihin Ilta ehtii näytelmällään 2.-24.8.

Jaalan Hartolan PVY:n teatteri esittää näytelmää Itsenäisyyden lyhyt historia 15.-18.8.

 

Muita teattereita

Kulttuuritapahtumista ja harrastelijateattereista on kerätty tietoa myös Kouvolan kaupungin sivuille.