Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Juhannuksen menovinkit

Keräsimme menovinkit juhannuksen viettoon Kouvolassa. Tekemistä löytyy kaikenikäisille ja mielisille juhlijoille aina virallisesta juhlatunnelmasta tansseihin ja vaahtobileisiin.

Jaa somessa

Juhannusaattona 22.6 juhannusta juhlitaan Kuusankosken Kotiseututalolla kello 15-17 ja Kuusankoskitalolla Kaupungin juhlassa kello 18-21.

Seurakuntien juhannusjuhlat järjestetään Puhjonrannassa kello 18, Pytynlahdessa kello 17, Anjalassa kello 19 ja Niinirannassa kello 17. Puhjonrantaan on ilmainen kuljetus keskustasta ja Pytynlahdelle Voikkaalta Kuusankosken kautta.

Juhannuksen kunniaksi aattona tanssimaan pääsee Aurantolassa ja Kallioniemen lavalla kello 20-01, sekä Orilammen Majalla kello 20.30. Lisäksi juhannuspäivänä 23.6 tanssitaan Tirvan lavalla kello 19-0.30 ja Orilammen Majalla kello 20.30. Orilammella juhannuspäivän kruunaavat vaahtobileet.

Tykkimäen Saunaan pääsee saunomaan myös juhannuksena. Sauna on juhannusaattona avoinna kello 12-24 ja juhannuspäivänä kello 12 -22. Myös Virtakiven saunalla juhlitaan juhannusta aattona kello 18 ja juhannuspäivänä brunssin muodossa kello 12-16.

Juhannusaattona kokkoja voi ihastella sään salliessa ainakin:

Metsäpalovaroitus voi vaikuttaa kokkojen polttoon. Ajankohtaisen tiedon varoitustilanteesta löydät ilmatieteenlaitoksen sivuilta.

Juhlia voi myös luonnon rauhassa Repovedellä, sillä Repovesibussi kulkee juhannuspäivänä normaalisti.