Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Kouvolassa hiekkatie

Elämykset bussimatkan varrella

Miten tavoitat Kouvolan suosikki matkakohteet linja-autolla ja mistä aikataulut löytyvät?

Jaa somessa

Kesällä 2018 Kouvolan bussien reitti- ja aikataulutiedot siirtyivät uuteen reittiopaspalveluun osoitteeseen kouvola.digitransit.fi, josta voi hakea reitin aina kohteen ovelta majoitus osoitteeseen.

Bussilla suosikki kohteisiin

Tykkimäkeen pääsee suoraan osalla linjan 12 vuoroista. Tykkimäki bussiin voi hypätä Matkakeskuksen pysäkiltä H3. Tykkimäen läheisyyteen pääsee myös linjoilla numero 8 ja 13.

Repovedelle pääsee Repovesibussilla tai julkisen liikenteen Kouvola-Orilampi väliä kulkevalla linjalla 5. Kaikilla linjan 5 vuoroilla ei kuitenkaan pääse Lapinsalmen portille ja Orilammelle.

Arboretum Mustilaan kulkee paikallisliikenteen linja numero 4, jonka kyytiin voi hypätä Matkakeskukselta.

Myös Asuntomessujen oheiskohteisiin voi matkata linja-autolla. Verlaan pääsee viikonloppuisin kulkevalla Repovesibussilla, sekä kahdella linjan 9 vuorolla tiistaisin ja torstaisin. Lisäksi linjan 5 ja muilla linjan 9 vuoroilla pääsee noin kuuden kilometrin päähän kohteesta.

Anjalan Ankkapurhan kulttuuripuistoon ja Tehtaanmäen Alvar Aalto - kohteille pääsee kätevästi linjalla 3, joka lähtee Matkakeskuksen vierestä H1 – pysäkiltä. Bussilla pääsee noin 1,5 kilometrin päähän Ankkapurhasta ja vajaan kilometrin päähän Tehtaanmäestä.

Kolmas oheiskohde Kuusankosken Taideruukki sijaitsee linjojen 9, 7 ja 1 varrella. Etenkin Taideruukille mennessä vuoroissa on pieniä eroja, joten linja-auton reitti ja aikataulu kannattaa aina tarkistaa Kouvolan reittioppaasta.