Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Kouvolan kaupunkipyörät

Kaupunkipyörällä kylille

Kaupunkipyörä kuljettaa sinut Kouvolassa keskustan hulinasta aina huvipuiston vilinään asti.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Kaupunkipyörien kausi Kouvolassa alkaa taas keväällä vapun tienoilla. Pyöriä käytetään puhelimeen asennettavalla Donkey Republic -sovelluksella.

Pyöräily on hyvä liikkumismuoto ja kaupunkipyörät hyvä vaihtoehto joukkoliikenteelle.

Kouvolassa on käytössä tänä keväänä 60 peruskaupunkipyörää. Lisäksi käytössä on 10 sähköpyörää, jotka on suunnattu Voikkaan Virtakiven sataman – Kuusankosken keskustan ja kauppakeskus Veturin väliseen ajoon. Kaupunkipyöräpysäkkejä löytyy myös Kouvolan matkakeskuksesta, Käyrälammen Aquaparkilta ja Tykkimäen Huvipuiston portilta, Prisma-keskuksesta sekä XAMK:n Kasarminmäen kampukselta sekä asuinalueilta.

Kaupunkipyörän vuokraamiseen tarvitset Donkey Republic –mobiilisovelluksen. Kansainvälinen sovellus toimii ympäri Eurooppaa ja mikä parasta, nyt myös Kouvolassa. Sovellus paikallistaa sinulle sopivimman fillarin ja kun olet maksanut vuokrauksen, on baana auki!
Lisätietoja kaupunkipyöristä saat pyöriä hallinnoivan Kaakaun verkkosivuilta. Verkkosivuilta näet myös pyörien hinnaston ja tarkat ohjeet vuokraamiseen. Reaaliaikaisen pysäkkien sijainnin näet mobiilisovelluksesta!