Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Kouvolan kaupunkipyörät

Kaupunkipyörällä kylille

Erikoinen kevät on yllättänyt meidät kaikki ja Kaupunkipyörä KaaKaussa päätetty ennenaikaistaa pyöräkauden aloittamista. 

Jaa somessa

Pyöräily on matalan riskin liikkumismuoto ja kaupunkipyörät hyvä vaihtoehto joukkoliikenteelle. Kaakaun pyöräpaimet kiinnittävät nyt erityistä huomiota pyörien puhdistukseen. Muista sinäkin tehdä samoin, käytä hanskoja ajaessasi ja muista hyvä käsihygienia. Muistathan, että teet vain välttämättömät asiointimatkat. Mökkihöperyyden iskiessä oma tai kaupunkipyörä voi kuitenkin olla hyvä liikuntavaihtoehto.

Tällä hetkellä tärkeintä on, että jokainen kuuntelee ja seuraa viranomaisten meille antamia ohjeita, jotta selviämme tilanteesta parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaupunkipyörä kuljettaa sinut Kouvolassa keskustan hulinasta aina huvipuiston vilinään asti.

Voit napata maksullisen kaupunkipyörän alle Kouvolassa asemilta, joita löytyy esimerkiksi Kouvolan Matkakeskukselta, kävelykatu Manskilta, Kauppakeskus Veturista ja Prismalta sekä Tykkimän Huvipuistosta ja Tykkimäen saunalta. Reaaliaikaisen pysäkkien sijainnin näet mobiilisovelluksesta Kaakaun sivuilta.

Pyöräkyyti tulee edullisemmaksi kuin taksilla ajelu, sillä 30 minuuttia kustantaa vain 1,50€. Samaan hintaan sisältyy myös hyötyliikuntaa, joten pyörä on mittarikyydille hyvä vaihtoehto. Jokainen pyörä on nimetty, joten tunnistat oman suosikkisi muiden joukosta helposti. Kaudelle 2020 lanseerataan kausipassin joka on nyt saatavilla Donkey Republic sovelluksesta erikoishintaan 30€. 

Kaupunkipyörän vuokraamiseen tarvitset Donkey Republic –mobiilisovelluksen. Kansainvälinen sovellus toimii ympäri Eurooppaa ja mikä parasta, nyt myös Kouvolassa. Sovellus paikallistaa sinulle sopivimman fillarin ja kun olet maksanut vuokrauksen, on baana auki!

Lisätietoja kaupunkipyöristä saat numerosta 029 170 1077 ja pyöriä hallinnoivan Kaakaun verkkosivuilta. Verkkosivuilta näet myös pyörien hinnaston ja tarkat ohjeet vuokraamiseen. Reaaliaikaisen pysäkkien sijainnin näet mobiilisovelluksesta!

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.