Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Inspiroidu Kouvolasta

Millainen on Kouvola matkustajan silmin? Olemme keränneet ”Matkailujuttuja ja uutisia Kouvolasta” – sivulle muiden kertomuksia monipuolisesta Kouvolastamme. Voit tutustua tarinoiden kautta Kouvolaan eri näkökulmista.

Jaa somessa

Matkailujutut on jaettu kuuteen kategoriaan: Koko perheelle, inspiroidu Kouvolasta, koe puhdas luonto, kulttuuri ja nähtävyydet, tapahtumat ja videoita. Poimimme tähän muutamia esimerkkejä, joista voit aloittaa mielikuvitusmatkasi Kouvolaan ja saada ideoita oman lomasi suunnitteluun.

Inspiraatiota perheloman suunnitteluun voi hakea esimerkiksi Lähiömutsi –blogin ”Kaakkois-Suomen interrail: Kouvola” –postauksesta, josta löytyy tekemisen riemun lisäksi väriä. Hieman erilaisesta matkakohteesta ja näkökulmasta kertoo Anni Lapatto Lumottu polku –blogissaan, jossa Ankkapurha yllätti koko perheen kuvauksellisuudellaan.

Luontomatkailuun uutta näkökulmaa voi hakea esimerkiksi Tasapainoa –blogista ”Keskikesän joogaretki” -jutusta, jossa Repoveden kansallispuiston luonnonrauhaan on yhdistetty jooga. Retkipaikka –blogissa Tomi Pohja puolestaan kertoo millainen paratiisi on Mustila Arboretum ikivihreine havupuineen ja alppiruusuineen.

Kulttuurikohteita Kouvolasta löytyy todella monia. Apu –lehti kävi läpi eräässä juttusarjassaan Suomen kartanoita ja Kouvolan kartanoista Anjalan kartano onnistui lunastamaan jutun itsestään mielenkiintoisella historiallaan. Cozy Life –blogi vie puolestaan Hanna Rantasen johdolla lukijan matkalle Kuusankosken Taideruukin vanhaan tehdasmaisemaan.

Lisää huikeita kertomuksia löydät matkailujutuista, jonne voit saada myös oman juttusi! Jos olet bloggari tai median edustaja, jota kiehtoo media/blogimatka Kouvolaan, ota rohkeasti yhteyttä matkailu@kinno.fi. Samaan osoitteeseen voit myös lähettää aiemmin tekemäsi jutun saadaksesi sen mukaan tarinalistaamme.