Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Elimäen Lähiruokamessut

Herkkuja luonnosta ja puutarhasta

Lähiruokamessut kokoavat herkkujen ystävät jälleen Elimäelle 12.-13.9.2020 klo 10-16.

Jaa somessa

Perinteisiä Lähiruokamessuja Elimäellä on juhlittu jo 12-vuoden ajan syyskuun toisena viikonloppuna. Messujen lähiruokatori on vierailijoille tutussa paikassa, Mustilan koulun pihapiirissä, mutta muuta ohjelmaan löydät myös kotiseutumuseon alueella ja Arboretumissa.

Messujen pääsylippu kustantaa 5€ (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi). Lippu on voimassa koko messujen ajan .

Bussilla perille

Elimäen liikenne kuljettaa messuväkeä Kouvolasta Lähiruokatorille ja takaisin molempina päivinä. Muista sanoa kuskille taikasana "Elimäen Lähiruokamessut". Bussi kulkee 6-tien reittiä Korian ja Napan kautta ja pysähtyy mm. Lähiruokatorin vieressä olevilla Mustilan koulun pysäkeillä. Bussin lähtöajat lauantaina ja sunnuntaina Kouvolan Matkakeskuksesta klo 10:40 ja Elimäeltä klo 14:40. Messualueella pääsee liikkumaan maksuttomasti messubussilla. 

Messubussin reitti: Kirkonkylä–Lähiruokatori– Alppiruusu–Viinipuoti

Mustilan kulmilla

Samalla kun vierailet lähiruokamessuilla herkuttelemassa, niin muista piipahtaa myös Arboretum Mustilassa. Metsäretken lisäksi voit nauttia Moision Kartanon juhlallisesta tunnelmasta.

Lisätietoja saat messujen Facebook-sivuilta ja messujen omilta nettisivuilta.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.