Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Elimäen Lähiruokamessut

Herkkuja luonnosta ja puutarhasta

Lähiruokamessut kokoavat herkkujen ystävät jälleen Elimäelle la-su 10.-11.9.2022.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Perinteisiä Lähiruokamessuja Elimäellä on juhlittu jo 12-vuoden ajan syyskuun toisena viikonloppuna. Messujen lähiruokatori on vierailijoille tutussa paikassa, Mustilan koulun pihapiirissä, mutta muuta ohjelmaan löydät myös kotiseutumuseon alueella ja Arboretumissa.

Alle 12-vuotiaat pääsevät messuille maksutta, ja sitä vanhemmilta lipun hinta 5 euroa. Pääsymaksu koskee ainoastaan lähiruokatoria - mm. museon alueelle on kaikilla vapaa pääsy. Lippu on voimassa koko viikonlopun ajan.

Bussilla perille

Elimäen liikenne kuljettaa messuväkeä Kouvolasta Lähiruokatorille ja takaisin molempina päivinä. Muista sanoa kuskille taikasana "Elimäen Lähiruokamessut". Bussi kulkee 6-tien reittiä Korian ja Napan kautta ja pysähtyy mm. Lähiruokatorin vieressä olevilla Mustilan koulun pysäkeillä. Bussin lähtöajat Kouvolan Matkakeskukselta lauantaina 10:45 ja sunnuntaina klo 11:30. Paluu Lähiruokatorin pysäkiltä la klo 15:20 ja su klo 15:30.

Messualueella pääsee liikkumaan maksuttomasti messubussilla. Messubussin reitti: Kirkonkylä–Lähiruokatori– Alppiruusu–Viinipuoti

Mustilan kulmilla

Samalla kun vierailet lähiruokamessuilla herkuttelemassa, niin muista piipahtaa myös Arboretum Mustilassa

Lisätietoja saat messujen Facebook-sivuilta ja messujen omilta nettisivuilta.