Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Messukohteena koko Kouvola

Asuntomessut järjestetään Korian Pioneeripuistossa 12.7.-11.8.2019. Messukohteena koko Kouvola -hankkeen tehtävänä on hoitaa varsinaisen messualueen ulkopuolella tapahtuvaa yritysyhteistyötä. Tavoitteena on tarjota messukävijöille onnistunut käynti Kouvolassa ja saada kävijät messukäynnin lisäksi käyttämään muitakin kaupungin palveluja.

Jaa somessa

Asuntomessujen ajalle 12.7.-11.8. kootaan Kouvolan viikko-ohjelma. Ilmoita tapahtumasi olisi se sitten kertatapahtuma tai viikoittain toistuva tapahtuma. (Kohteiden normaalit aukioloajat eivät tule viikko-ohjelmaan.) Ilmestyy printtinä ja sähköisenä. Tämä on yrityksille maksuton toimenpide.

****

Yritysyhteistyö ja asuntomessut, toukokuun tiedote.

Yritysten Messulehti julkaistaan touko-kesäkuun vaihteessa. Painosmäärä on 170.000 kpl ja jättijako tapahtuu kuuden kaupungin alueella.

Kouvola-shop Asuntomessualueella toteutetaan yli 20 yrityksen voimalla. Teltan myyntipaikat on nyt varatut.

Joulukuun 2018 uutiskirje.

Lue Tilannekatsaus, marraskuu 2018Tilannekatsaus, syyskuu 2018.

****

Messualueen rakentamisesta ja tapahtuman aikaisesta toiminnasta vastaa kaupungin Asuntomessutoimisto yhdessä Suomen Asuntomessut –osuuskunnan kanssa.

Vuoden 2017 messuilla Mikkelissä kävijämäärä oli noin 130 000. Mikkelissä messuvieraat jättivät itse messuille noin 5,4 M€ ja sen lisäksi messupaikkakunnalle noin 8,2 M€. Vuoden 2018 messuilla Porissa kävijoitä oli noin 120 000. Porissa messuvieraat jättivät itse messuille noin 4,8 M€ ja sen lisäksi messupaikkakunnalle noin 8,3 M€.

****

VisitKouvola on käynnistänyt Messukohteena koko Kouvola –hankkeen yrittäjäjärjestöjen toiveesta. Hankkeen rahoitus tulee ELYltä (Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustus).

Hankkeen tehtävänä on koordinoida yritysyhteistyötä ja vastata Kouvola-fiiliksen suunnittelusta ja markkinoinnista siltä osin mitä tapahtuu varsinaisen messualueen ulkopuolella. Tavoitteena on tarjota kokonaisuutena onnistunut käynti Kouvolassa Asuntomessujen aikana ja saada kävijät messukäynnin lisäksi käyttämään muitakin palveluja ja viipymään paikkakunnalla pidempään.

Benchmarkkausta niin Porin Asuntomessuilla kuin muissakin kesän suurissa tapahtumissa on tehty ja parhaat ideat on poimittu talteen. Aiemmin eri työryhmissä kootut ideat on seulottu.  Kouvola-fiilis on ideoitu ja suunniteltu. Markkinointisuunnitelma käydään läpi yhdessä yritysten kanssa, jotta saamme toteutettua yritysten kannalta katsoen oikeat ja oikein kohdennetut toimenpiteet.

Yrityksille tiedotamme messuasioista ja yhteistyömahdollisuuksista mahdollisimman laajasti. Tiedotteet välitetään mm. yrittäjäjärjestöjen kautta ja mutta myös suoraan yrityksille mahdollisuuksien mukaan. On muistettava kuitenkin, että messujärjestelyissä on mukana monta osapuolta ja toimijaa ja kaikki palaset on saatava sovitetuiksi yhteen.

Asuntomessualueelle tuotamme paikkakunnan yrityksiä varten yhteisen Kouvola-shopin eli yritystorin. Sen suunnittelu menee kovaa vauhtia eteenpäin (lue lisää sivun yläosasta). VisitKouvola vastaa myös messualueelle tulevasta virallisesta Kouvola-infosta.

 

Ollaan yhteyksissä!

 

Raija Sierman, asiantuntija

p. 020 6158 254

raija.sierman@kinno.fi