Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Messukohteena koko Kouvola

Ensi vuoden Asuntomessut järjestetään Korian Pioneeripuistossa 12.7.-11.8.2019. Messukohteena koko Kouvola -hankkeen tehtävänä on hoitaa varsinaisen messualueen ulkopuolella tapahtuvaa yritysyhteistyötä. Tavoitteena on tarjota messukävijöille onnistunut käynti Kouvolassa ja saada kävijät messukäynnin lisäksi käyttämään muitakin kaupungin palveluja.

Jaa somessa

Messualueen rakentamisesta ja tapahtuman aikaisesta toiminnasta vastaa kaupungin Asuntomessutoimisto yhdessä Suomen Asuntomessut –osuuskunnan kanssa.

Viime vuoden (2017) messuilla Mikkelissä kävijämäärä oli noin 130 000. Mikkelissä messuvieraat jättivät itse messuille noin 5,4 M€ ja sen lisäksi messupaikkakunnalle noin 8,2 M€. Tämän vuoden messuilla Porissa kävijoitä oli noin 120 000. Porissa messuvieraat jättivät itse messuille noin 4,8 M€ ja sen lisäksi messupaikkakunnalle noin 8,3 M€.

VisitKouvola on käynnistänyt Messukohteena koko Kouvola –hankkeen yrittäjäjärjestöjen toiveesta. Hankkeen rahoitus tulee ELYltä (Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustus).

Hankkeen tehtävänä on koordinoida yritysyhteistyötä ja vastata Kouvola-fiiliksen suunnittelusta ja markkinoinnista siltä osin mitä tapahtuu varsinaisen messualueen ulkopuolella. Tavoitteena on tarjota kokonaisuutena onnistunut käynti Kouvolassa Asuntomessujen aikana ja saada kävijät messukäynnin lisäksi käyttämään muitakin palveluja ja viipymään paikkakunnalla pidempään.

Käytännön työt ovat käynnissä. Benchmarkkausta niin Porin Asuntomessuilla kuin muissakin kesän suurissa tapahtumissa on tehty ja parhaat ideat on poimittu talteen. Jo viime talven aikana eri työryhmissä kootut ideat ovat seulonnassa parhaillaan. Kouvola-fiiliksen suunnittelu ja ideointi ovat käynnissä.

Yrityksille tiedotamme messuasioista ja yhteistyömahdollisuuksista mahdollisimman pian. On muistettava kuitenkin, että asiassa on monta osapuolta ja toimijaa ja kaikki palaset on saatava sovitetuiksi yhteen.

Asuntomessualueelle tuotamme paikkakunnan yrityksiä varten yhteisen Yritystorin/Kouvola-shopin. Nyt on ajankohtaista ilmoittaa yrityksen kiinnostuksesta yritystorille. Lisätietoja saat allaolevista Tilannekatsauksesta.

Lue Tilannekatsaus, syyskuu 2018.

Lue Tilannekatsaus, marraskuu 2018.

Joulukuun 2018 uutiskirje.

Ollaan yhteyksissä!

 

Raija Sierman, asiantuntija

p. 020 6158 254

raija.sierman@kinno.fi