Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

My Fair Lady kietoo mukaansa Kouvolan Teatterissa

"Äärettömän raikas, mahtava esitys! Ennen näkemätön! Ihana, iloinen, vallaton!"

Jaa somessa

Tällaista energiaa me kaikki tarvitsemme. Musiikkiosaamisestaan tunnettu Kouvolan Teatteri tekee vaikutuksen kietomalla yleisön lähelleen. Se on paikka kokea, kuinka tarina koukuttaa ja vie täysin mukanaan.

Tarina edellä rakastetun musikaalin pyörteeseen

Torilla kukkia myyvän, rempseän Elizan ja yläluokkaisen professori Higginsin tarina vie 1900-luvun alun Lontooseen ja suuren musikaalin tunnelmaan. Higgins uskoo voivansa
muuttaa Elizan salonkikelpoiseksi, vaan kuinkas käy? Raikas ja tarinaa kiinnostavasti päivittävä ohjaus on Jukka Keinosen. Rooleissa nähdään mm. Emma-Sofia Hautala,Veli-Matti Karén, Hannu Kivioja sekä Johannes Korpijaakko. Energinen ensemble ja näyttävä toteutus ovat saaneet osakseen positiivisen palautteen vyöryn:

"Tällä esityksen energialla elän ainakin viikon! Kiitos koko työryhmälle."
"Loistavaa...aivan kaikki, näyttelijät, lavastus, puvustus. Ajankulua ei huomannut, arkihuolet katosivat kokonaan."
Kouvolan Teatterin My Fair Lady -musikaalin naispäärooliin astuu 7.2. alkaen musikaalitähti Maria Lund. Alkuperäinen naispääosan esittäjä Emma-Sofia Hautala hurmaa Elizana 19.1. saakka ja sen jälkeen vielä yksittäisissä helmikuun näytöksissä. Syy roolituksen muuttumiseen on Hautalan tulevassa perhevapaassa.


Osta liput ja rakastu tähän uskomattomaan musikaaliin


Huippujuttuja, yhteisiä hetkiä


Kaakkois-Suomen johtavan ammattiteatterin laaja repertuaari lämmittää myös draaman ja komedian ystäviä. Ohjelmistossa on muun muassa Juha Jokelan kirjoittama osuva perhedraama Patriarkka sekä 8 teatterin yhteistyönä tehty Miehen kylkiluu -komedia, joka kertoo rakkauden nälästä ihan pikkuisen pirullisesti.

www.kouvolanteatteri.fi