Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Kouvolan teatteri

Musikaaleja ja draamaa Kouvolan teatterissa

Kouvolan teatterissa nauretaan Tämä on ryöstö esityksen kanssa ja tehdään aikakausi Anu Pentikin matkassa. Suosittu Kirka musikaali jatkaa keväällä.

Jaa somessa

Vuonna 1960 perustettu Kouvolan Teatteri tarjoaa elämyksiä, energiaa, irtiottoa arjesta, ajankohtaisia näkökulmia, ajattelunaiheita sekä taiteellista osaamista. Kouvolan Teatteri ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan, kannattaa siis tulla kauempaakin!

 

KOUVOLAN TEATTERI PERUU ESITYKSET 31.1. ASTI johtuen Kymenlaakson alueelle annetuista uusista viranomaisohjeista. Alue on edelleen koronaepidemian leviämisvaiheessa.

Mikäli sinulla on liput ostettuna tai varattuna kyseiselle ajanjaksolle, lue oheisesta linkistä toimintaohjeet: www.kouvolanteatteri.fi/peruutukset

Lippukassamme palvelee 31.1. asti vain puhelimitse ja sähköpostitse ma-pe klo 11-15. Pyhäpäivinä suljettu.

Kevään 2021 ohjelmistossa

Kultainen vasikka on Tanssiva komedia rahasta ja rakkaudesta. Usean teatterin yhteisproduktio. Surtitled in English! Maria Jotunin klassikkokomedia on kuvaus rahan välttämättömyydestä, sen humusta ja häikäisystä – ihmisen koko olemuksesta maailmansodan keskellä.

Kirka – Surun pyyhit silmistäni -musikaali 

Kouvolan Teatterin uutuusmusikaali avasi syksyn 2020. Se on Matti Laineen kirjoittama KIRKA – SURUN PYYHIT SILMISTÄNI, joka saa ensi-iltansa 5.9. suurella näyttämöllä. Kirill Kirka Babitzin (1950–2007) muistetaan rocktähtenä ja ikonina, joka villitsi kansan persoonallisella äänellään ja ainutlaatuisella esiintymisenergiallaan. Hänen sydämensä sykki rockille, mutta monien vuosikymmenten mittaiseen uraan mahtui myös valtava määrä iskelmähittejä.

Anjan lähes erinomainen elämä on elämänmakuinen näytelmä yhden naisen lähes erinomaisesta elämästä.

Tämä on ryöstö! Kouvolaan saapuu upea komediahitti Lontoosta. Farssin aineksia sisältävä pankkiryöstökomedia tarjoilee yleisölle hämmästyttäviä akrobaattisia kohtauksia ja huimaa taituruutta vaativia hetkiä. Esityksen rullatessa pääsee siis haukkomaan henkeään ja hieromaan silmiään. 

Anu Pentik - näytelmä palaa ohjelmistoon helmikuussa.

 

 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.