Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kouvola kutsuu käymään

Kouvolassa on reilusti hauskaa puuhaa talvisen loman ratoksi. Jos säät eivät suosi ulkoilua tekemistä riittää muutenkin.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Tekemistä koko perheelle Kouvolassa

Kouvolassa on loistavat puitteet viettää talvista lomaa perinteisissä merkeissä ja täällä voit harrastaa monenlaista talviurheilua. Ladut, ulkojäät ja lasketturinteet odottavat lomalaisia.

Mene metsään! Koko perheen retki upeaan Repoveden Kansallispuistoon kruunaa loman tai viikonlopun ulkoilupäivän. Voit lähteä vaikka Tervajärveä kiertämään, matkan varrelle jää Talaksen tulentekopaikka, joka on myös hyvä kohde helppoa luontoretkeä kaipaavalle, siihen on Tervajärven sisääntulolta matkaa vajaa kilometri. Suosittu Lapinsalmen sisäänkäynti riippusiltoineen tuo oman elämyksensä. Huomioithan, että 12.11.2021 alkaen Ketunlossi on laitettu talviteloille ja käytössä jälleen keväällä. Repoveden reitit ja aktiviteetit.

Kouvolassa luonto on lähellä keskustan tuntumassakin ja hieno Niivermäen luonnonsuojelualue soveltuu perheen pienimmillekin. Kouvolan  kaupungin luontopolut, kuten palkittu  Kymijoen ulkoilureitti  tarjoavat upeita uusittuja reittejä.

Saunomaan

Kesä on pelkkä lämmin muisto vain, mutta Käyrälammella vesipetoja ja saunojia riittää, nimittäin Tykkimäen saunalla. Täällä koet aidon ”yleisessä saunassa” tunnelman. Pakkasiin tuo lämpöä myös Valkealatalon rantasauna


Entä jos keli ei suosi

Lapsiperheelle löytyy monenlaista tekemistä sadesäälläkin. Yksi huippukohteista lasten kanssa onkin Kouvolan Prisma-keskuksessa  sijaitseva Tykkimäki Actionpark! Actionparkissa  myös aikuiset huomioitu hinnoittelussa. Myös Kouvolan teatterin ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotain. 

Viehättävä Kuusankosken taideruukki tarjoaa monenlaista viihdykettä taiteesta kahvitteluun kauniissa tehdasmiljöössä. Tsekkaa myös Pato Klubin konsertit ja Taidetupa Pikkuselma.
Kauppakeskus Veturissa
syöt, shoppailet, chillailet. Täältä löydät myös elokuvateatterin. Mitähän Kino 123 tarjoaa? Kouvolassa ei nälkä ja jano pääse yllättämään, valitse oma suosikkisi sivuillamme olevasta ravintolalistauksesta .

Nuku ja nauti 

Tekemistä riittää, joten myös majoituspaikka täytyy etsiä. 

Mitä jos lomalla vain nukkuisi hyvin ja nauttisi luonnosta? Varaa loma Kirjokiven Kartanolle, patikoi Repoveden kansallispuistossa ja nauti hyvä illallinen! Jos haluat yöpyä keskustassa miten olisi uudistunut Original Sokos hotel Vaakuna?
Hotelli vai mökki? Sinä päätät!

 Entä mitä Kouvolassa lomasi aikana tapahtuu?  

Lisää mielenkiintoisista käyntikohteita talvella.