Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Syksyinen Kouvola kutsuu käymään

Syksy on jo pitkällä  ja talvi kolkuttelee ovella. Illat ovat pimeitä ja varsin viileitä. Jos säät eivä suosi ulkoilua Kouvolassa tekemistä riittää muutenkin!

Jaa somessa

Tekemistä koko perheelle Kouvolassa

Mene metsään! Koko perheen retki upeaan Repoveden Kansallispuistoon kruunaa loman tai viikonlopun ulkoilupäivän. Syksyn värit Repovedellä ovat upeat ja syysretkelle voi lähteä vaikka Tervajärveä kiertämään, matkan varrelle jää Talaksen tulentekopaikka, joka on myös hyvä kohde helppoa luontoretkeä kaipaavalle, siihen on Tervajärven sisääntulolta matkaa vajaa kilometri.  

Kouvolassa luonto on lähellä keskustan tuntumassakin. Muutaman kilomertin päässä keskustasta sijaitseva hieno Niivermäen luonnonsuojelualue soveltuu perheen pienimmillekin.

Kesä on ehkä lämmin muisto vain, mutta Käyrälammella vesipetoja ja saunojia riittää, nimittäin Tykkimäen saunalla. Täällä koet aidon ”yleisessä saunassa” tunnelman. Halloween kauhistuttaa saunallakin!

Urheilupuistoon kesällä valmistunut skeittipuisto on ykköspaikkoja täälläpäin Suomen. Sijaintikin on hyvä, sillä skeittipuisto on keskustassa, mutta kuitenkin kaukana asutuksesta.

Entä jos sataa

Syksyn säät ovat vaihtelevia ja tuntuu, että välillä viihtyisi sisälläkin. Silloin Kouvolan Prisma-keskuksessa  sijaitseva Tykkimäki Actionpark tarjoaa liikunnallista menoa ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa monipuolisia liikunnallisia elämyksiä säästä riippumatta.

Entä tiedätkö mitä tarkoittaa bulderointi? Seinäkiipeilyä voit kokeilla K7 tiloissa kauppakeskus Valtarissa. Avoinna ma-ke klo 16-20.

Kouvolan teatterin ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotain. Koko perheen Maukka ja Väykkä ja suuri seikkailu puhkuu seikkailua, tanssia ja laulua.

Viehättävä Kuusankosken taideruukki tarjoaa monenlaista viihdykettä taiteesta kahvitteluun kauniissa tehdasmiljöössä. Tsekkaa myös Pato Klubin konsertit ja Taidetupa Pikkuselma

Kouvolassa ei nälkä ja jano pääse yllättämään. Ainahan maistuu hampurilainen tai pizza, valitse oma suosikkisi sivuillamme olevasta ravintolalistauksesta.

Kauppakeskus Veturissa syöt, shoppailet, chillailet. Täältä löydät myös elokuvateatterin. Mitähän Kino 123 tarjoaa?

Ja pikku vinkkinä: Kätevästi paikasta toiseen pääset kaupunkipyörällä

 

Tulevia tapahtumia 

23.10.-1.11. Satuviikon toiminnallinen, leikittävä Jungle- jungle-näyttely

to 1.11.  klo 18:00 Kymi Sinfoniettan Lastenmusiikkikonsertti Pippuri soikoon!
Kouvolan kaupungintalolla

1.-29.11. torstaisin  Villasukkajoogaa Poikilo-galleriassa

pe 9.11. KooKoo LIVE! Ilta Lumon Areenalla alkaa Jenni Vartiaisella, jatkuu Juha Tapiolla ja huipentuu JVG:llä!

Kulttuuria, musiikkia, taidetta ja teatteria. Lue mitä muuta Kouvola tarjoaa ja suunnittele tapahtumarikas loma! Uusi syksyn Kouvolan kaupungin tapahtumalehti on ilmestynyt.