Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kouvola kutsuu käymään

Syksyn tullen illat pimenevät ja viilenevät tunnelmallisesti lehtien värittyessä kauniisti. Jos säät eivät suosi ulkoilua Kouvolassa tekemistä riittää muutenkin!

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Tekemistä koko perheelle Kouvolassa

Mene metsään! Koko perheen retki upeaan Repoveden Kansallispuistoon kruunaa loman tai viikonlopun ulkoilupäivän. Syksyn värit Repovedellä ovat upeat ja syysretkelle voi lähteä vaikka Tervajärveä kiertämään, matkan varrelle jää Talaksen tulentekopaikka, joka on myös hyvä kohde helppoa luontoretkeä kaipaavalle, siihen on Tervajärven sisääntulolta matkaa vajaa kilometri. Suosittu Lapinsalmen sisäänkäynti riippusiltoineen tuo oman elämyksensä, Ketunlenkin kierroksella pääsee käsivetoisen Ketunlossin kyytiin (12.11.2021 alkaen Ketunlossi on laitettu talviteloille, eikä ole enää käytössä). Repoveden reitit ja aktiviteetit.

Kouvolassa luonto on lähellä keskustan tuntumassakin ja hieno Niivermäen luonnonsuojelualue soveltuu perheen pienimmillekin. Kouvolan  kaupungin luontopolut, kuten palkittu  Kymijoen ulkoilureitti  tarjoavat upeita uusittuja reittejä.

Urheilupuiston hieno skeittipuisto on ykköspaikkoja täälläpäin Suomen. Sijaintikin on hyvä, sillä skeittipuisto on keskustassa, mutta kuitenkin kaukana asutuksesta.

Saunomaan

Kesä on ehkä lämmin muisto vain, mutta Käyrälammella vesipetoja ja saunojia riittää, nimittäin Tykkimäen saunalla. Täällä koet aidon ”yleisessä saunassa” tunnelman. Syksyn viileyteen tuo lämpöä myös Valkealatalon rantasauna! Vaikka avanto itsessään antaa vielä odottaa tovin, saa +8 asteisesta vedestä jo esimakua lähenevään talviuintikauteen.


Entä jos sataa

Lapsiperheelle löytyy monenlaista tekemistä sadesäälläkin. Yksi huippukohteista lasten kanssa onkin Kouvolan Prisma-keskuksessa  sijaitseva Tykkimäki Actionpark! Actionparkissa  myös aikuiset huomioitu hinnoittelussa.

Entä tiedätkö mitä tarkoittaa bulderointi? Seinäkiipeilyä voit kokeilla pian K7 tiloissa kauppakeskus Valtarissa.

Kouvolan teatterin ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotain. 

Viehättävä Kuusankosken taideruukki tarjoaa monenlaista viihdykettä taiteesta kahvitteluun kauniissa tehdasmiljöössä. Tsekkaa myös Pato Klubin konsertit ja Taidetupa Pikkuselma.
Kauppakeskus Veturissa
syöt, shoppailet, chillailet. Täältä löydät myös elokuvateatterin. Mitähän Kino 123 tarjoaa? Kouvolassa ei nälkä ja jano pääse yllättämään, valitse oma suosikkisi sivuillamme olevasta ravintolalistauksesta .

Nuku ja nauti syksyisestä luonnosta

Tekemistä riittää, joten myös majoituspaikka täytyy etsiä. 

Mitä jos lomalla vain nukkuisi hyvin ja nauttisi syksyisestä luonnosta? Varaa loma Kirjokiven Kartanolle, patikoi Repoveden kansallispuistossa ja nauti hyvä illallinen! Jos haluat yöpyä keskustassa miten olisi uudistunut Original Sokos hotel Vaakuna?
Hotelli vai mökki? Sinä päätät!

 Entä mitä Kouvolassa lomasi aikana tapahtuu?