Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Syksyinen Kouvola kutsuu loman viettoon

Lokakuu on edennyt puoleen väliin ja ensimmäiset koululaiset aloittavat syyslomansa. Illat ovat jo pimeitä ja varsin viileitä. Lapsiperheen syyslomaviikon ei aina tarvitse kulua rantalomalla tai kylpylässä. Kouvolassa tekemistä riittää muutenkin!

Jaa somessa

Syyslomavinkkejä koko perheelle Kouvolaan

Mene metsään! Koko perheen retki upeaan Repoveden Kansallispuistoon kruunaa loman. Syksyn värit Repovedellä ovat upeat ja syysretkelle voi lähteä vaikka Tervajärveä kiertämään, matkan varrelle jää Talaksen tulentekopaikka, joka on myös hyvä kohde helppoa luontoretkeä kaipaavalle, siihen on Tervajärven sisääntulolta matkaa vajaa kilometri.  

Muistathan että bussi Repovedelle kulkee vielä 27-28.10.2018

Kouvolassa luonto on lähellä keskustan tuntumassakin. Muutaman kilomertin päässä keskustasta sijaitseva hieno Niivermäen luonnonsuojelualue soveltuu perheen pienimmillekin.

Kesä on ehkä lämmin muisto vain, mutta Käyrälammella vesipetoja ja saunojia riittää, nimittäin Tykkimäen saunalla. Täällä koet aidon ”yleisessä saunassa” tunnelman. 

Urheilupuistoon kesällä valmistunut skeittipuisto on ykköspaikkoja täälläpäin Suomen. Sijaintikin on hyvä, sillä skeittipuisto on keskustassa, mutta kuitenkin kaukana asutuksesta.

Entä jos sataa

Syksyn säät ovat vaihtelevia ja tuntuu, että välillä viihtyisi sisälläkin. Silloin Kouvolan Prisma-keskuksessa  sijaitseva Tykkimäki Actionpark tarjoaa liikunnallista menoa ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa monipuolisia liikunnallisia elämyksiä säästä riippumatta.

Entä tiedätkö mitä tarkoittaa bulderointi? Seinäkiipeilyä voit kokeilla K7 tiloissa kauppakeskus Valtarissa ma-ke klo 16-20.

Kouvolassa ei nälkä ja jano pääse yllättämään. Ainahan maistuu hampurilainen tai pizza, vai veisitko lapset loman kunniaksi hyvinsyömään eurolla ravintola Olèssa tai Kymin huvilalla

Valitse oma suosikkisi sivuillamme olevasta ravintolalistauksesta.

Kauppakeskus Veturissa syöt, shoppailet, chillailet. Täältä löydät myös elokuvateatterin. Mitähän Kino 123 tarjoaa?

Ja pikku vinkkinä: Kätevästi paikasta toiseen pääset kaupunkipyörällä

 

Lokakuun tapahtumia koko perheelle

12.-14.10 Toripäivät Veturissa, lauantaina mukana Hevisaurus

to 18.10. klo 18:00 Hepokönkään Hoppana-tonttu  luontoaiheinen lastenmusiikkikonsertti Kouvolan pääkirjastossa

ma 22.10. klo 18:00 Elokuvaesitys lapsille Kouvolan pääkirjastossa

23.10.-1.11. Satuviikon toiminnallinen, leikittävä Jungle- jungle-näyttely

to 1.11.  klo 18:00 Kymi Sinfoniettan Lastenmusiikkikonsertti Pippuri soikoon!
Kouvolan kaupungintalolla

Kulttuuria, musiikkia, taidetta ja teatteria. Lue mitä muuta Kouvola tarjoaa ja suunnittele tapahtumarikas loma! Uusi syksyn Kouvolan kaupungin tapahtumalehti on ilmestynyt.