Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Syksyinen Kouvola kutsuu käymään

Kesä on mennyt ja päivät kääntyvät syksyyn. Illat pimenevät ja viilenevät tunnelmallisesti lehtien värittyessä kauniisti. Jos säät eivät suosi ulkoilua Kouvolassa tekemistä riittää muutenkin!

Jaa somessa

Tekemistä koko perheelle Kouvolassa

Mene metsään! Koko perheen retki upeaan Repoveden Kansallispuistoon kruunaa loman tai viikonlopun ulkoilupäivän. Syksyn värit Repovedellä ovat upeat ja syysretkelle voi lähteä vaikka Tervajärveä kiertämään, matkan varrelle jää Talaksen tulentekopaikka, joka on myös hyvä kohde helppoa luontoretkeä kaipaavalle, siihen on Tervajärven sisääntulolta matkaa vajaa kilometri.

Repoveden Kansallispuistossa myös Lapinsalmen sisäänkäynti tuo syksyn mukana oman elämyksensä. Lapinsalmelle valmistui silta marraskuussaKetunlossi on poistettu käytöstä talveksi.

Kouvolassa luonto on lähellä keskustan tuntumassakin. Muutaman kilomertin päässä keskustasta sijaitseva hieno Niivermäen luonnonsuojelualue soveltuu perheen pienimmillekin. Lue Retkipaikan sivuilta Mika Markkasen blogit Pioneerimetsän ja Niivermäen luontopoluista.

Lisää Kouvolan luontopoluista.

Urheilupuistoon kesällä valmistunut skeittipuisto on ykköspaikkoja täälläpäin Suomen. Sijaintikin on hyvä, sillä skeittipuisto on keskustassa, mutta kuitenkin kaukana asutuksesta.

Saunomaan

Kesä on ehkä lämmin muisto vain, mutta Käyrälammella vesipetoja ja saunojia riittää, nimittäin Tykkimäen saunalla. Täällä koet aidon ”yleisessä saunassa” tunnelman. Syksyn viileyteen tuo lämpöä myös Valkealatalon rantasauna! Vaikka avanto itsessään antaa vielä odottaa tovin, saa +8 asteisesta vedestä jo esimakua lähenevään talviuintikauteen.

Entä jos sataa

Lapsiperheelle löytyy monenlaista tekemistä sadesäälläkin. Yksi huippukohteista lasten kanssa onkin Kouvolan Prisma-keskuksessa  sijaitseva Tykkimäki Actionpark! Päivitetty Actionpark on valmiina pistämään syyslomalaiset liikkeelle. Tulkaa yhdessä kokeilemaan uutta iWallia, myös aikuiset huomioitu hinnoittelussa.

Entä tiedätkö mitä tarkoittaa bulderointi? Seinäkiipeilyä voit kokeilla pian K7 tiloissa kauppakeskus Valtarissa.

Kouvolan teatterin ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotain. 

Viehättävä Kuusankosken taideruukki tarjoaa monenlaista viihdykettä taiteesta kahvitteluun kauniissa tehdasmiljöössä. Tsekkaa myös Pato Klubin konsertit ja Taidetupa Pikkuselma

Kouvolassa ei nälkä ja jano pääse yllättämään. Ainahan maistuu hampurilainen tai pizza, valitse oma suosikkisi sivuillamme olevasta ravintolalistauksesta . Tekemistä riittää, joten myös majoituspaikka täytyy etsiä. Hotelli vai mökki? Sinä päätät!

Kauppakeskus Veturissa syöt, shoppailet, chillailet. Täältä löydät myös elokuvateatterin. Mitähän Kino 123 tarjoaa?

Olemme koonneet nostoja tulevista tapahtumista tänne!