Syksyinen Kouvola kutsuu käymään

Kesä alkaa olla lopullaan ja päivät kääntyvät syksyyn. Illat pimenevät ja viilenevät tunnelmallisesti lehtien värittyessä kauniisti. Jos säät eivä suosi ulkoilua Kouvolassa tekemistä riittää muutenkin!

Jaa somessa

Tekemistä koko perheelle Kouvolassa

Mene metsään! Koko perheen retki upeaan Repoveden Kansallispuistoon kruunaa loman tai viikonlopun ulkoilupäivän. Syksyn värit Repovedellä ovat upeat ja syysretkelle voi lähteä vaikka Tervajärveä kiertämään, matkan varrelle jää Talaksen tulentekopaikka, joka on myös hyvä kohde helppoa luontoretkeä kaipaavalle, siihen on Tervajärven sisääntulolta matkaa vajaa kilometri.

Repoveden Kansallispuistossa myös Lapinsalmen sisäänkäynti tuo syksyn mukana oman elämyksensä. Sinne rakennetaan parhaillaan uutta siltaa, joka avautuu käyttöön myöhemmin syksyllä.

Kouvolassa luonto on lähellä keskustan tuntumassakin. Muutaman kilomertin päässä keskustasta sijaitseva hieno Niivermäen luonnonsuojelualue soveltuu perheen pienimmillekin.

Kesä on ehkä lämmin muisto vain, mutta Käyrälammella vesipetoja ja saunojia riittää, nimittäin Tykkimäen saunalla. Täällä koet aidon ”yleisessä saunassa” tunnelman.

Urheilupuistoon kesällä valmistunut skeittipuisto on ykköspaikkoja täälläpäin Suomen. Sijaintikin on hyvä, sillä skeittipuisto on keskustassa, mutta kuitenkin kaukana asutuksesta.

Entä jos sataa

Lapsiperheelle löytyy monenlaista tekemistä sadesäälläkin. Yksi huippukohteista lasten kanssa onkin Kouvolan Prisma-keskuksessa  sijaitseva Tykkimäki Actionpark!

Entä tiedätkö mitä tarkoittaa bulderointi? Seinäkiipeilyä voit kokeilla pian K7 tiloissa kauppakeskus Valtarissa.

Kouvolan teatterin ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotain. Koko perheen Peter Pan vie mielikuvitusmaailmaan ja aikuisille suunnattu Herrasmieshuijarit laulattaa ja naurattaa.

Viehättävä Kuusankosken taideruukki tarjoaa monenlaista viihdykettä taiteesta kahvitteluun kauniissa tehdasmiljöössä. Tsekkaa myös Pato Klubin konsertit ja Taidetupa Pikkuselma

Kouvolassa ei nälkä ja jano pääse yllättämään. Ainahan maistuu hampurilainen tai pizza, valitse oma suosikkisi sivuillamme olevasta ravintolalistauksesta.

Kauppakeskus Veturissa syöt, shoppailet, chillailet. Täältä löydät myös elokuvateatterin. Mitähän Kino 123 tarjoaa?

Ja pikku vinkkinä: Kätevästi paikasta toiseen pääset kaupunkipyörällä.

 

Olemme koonneet nostoja tulevista tapahtumista tänne!